perruzzi Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Dobrý den, vyhřívané čelní sklo u Octavie IV rok 2022 je provedeno drátky nebo fólií ? Dnes jsem byl na testovací jízdě a prodejce mi řekl, že neví protože ve výrobě můžou použít drátky nebo fólii. Vůz z testovací jízdy měl fólii, žádné drátky vidět nebyly. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Octavia bude vždy s fólií, drátky mají horší modely Scala, Fabia. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perruzzi Vloženo 26. Duben 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 26. Duben 2022 Sdílet Vloženo 26. Duben 2022 Zase takový "punk", jak to popsal prodejce, to v té výrobě není :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Váže se k tomu skutečnost, že vozy s folíí neruší funkci tzv. radarových detektorů na čelním skle, kdyžto drátky (první to mělo Ford Scorpio) popř. i pokovená skla (takový ten fialový nádech na Oplech, Renaultech ap.) znemožňují funkci antiradarů. Někomu to může vadit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 26. Červen 2022 Sdílet Vloženo 26. Červen 2022 Mám v Kodiaqu fólii a antiradar jde pouze omezeně na jednom místě.Na Scautu jsem měl drátky a ty nevadil,takže z mé zkušenosti je to přesně naopak jak píšeš.pokovená skla vadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tka Vloženo 5. leden 2023 Sdílet Vloženo 5. leden 2023 Ahoj, OIII mela drat a nevadilo to nicemu, to na prvnich Galaxy to problem byl s GPS, pak se to zlepsilo. Ted uz je to jedno, zrejme pouzivaji jiny material. U OIV zatim nevim, nafasoval jsem auto mimo moji predeslou specifikaci, takze je to spise downgrade. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cometh Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Pokud by se někdy v budoucnu muselo vyměnit čelní sklo, chtěl bych tam rovnou dát sklo vyhřívané. Řešil to už někdo? Je tam nějaká příprava (připravená kabeláž s konektory)? Mám Octavii 1.5 TSi ve výbavě Ambition. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patrikcevela Vloženo 10. Březen 2023 Sdílet Vloženo 10. Březen 2023 Urcite kabelaz a nejake to kodovanie, kedze vyhrievanie sa ovlada z infotainmentu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.