Publikováno Listopad 22, 200618 r zdarec kluci, je tu určitě spoustu zručných maníků. A tak se ptám, jak vyrazit (nebo jinak vydělat) čidlo ABS z těhlice? Má s tím někdo zkušenosti? Zastřikal jsem ho WD-40tkou, ale drží fest... Zničím ho, když na něj nastrčím trubku příhodné velikosti a úderem jak ukazuje šipka ho zkusím vyrazit? Co vy na to! Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Listopad 23, 200618 r Autor Trochu opatrnosti a vymlatit. Take jsem ho doloval. Ano, přesně tak... všichni mě strašili, že na čidla raději nesahat. Sebral jsem trochu odvahy a šel na to. Konkrétně tyhle šli vyrazit tak nááádherně, že jsem se až divil! Vzal jsem si na to obyčejný 11 mm prodloužený gola ořech a fakt jemnýn poklepem jsem čidýlka z těhlic vyťuknul.
Listopad 23, 200618 r dobra prace Mimochodem, budu muset vydolovat cidlo z meho Freelandera a navic opravit. Ty loupeznici chteji za "pritroublou civku s magnetem v plastiku" temer 11 litru Zlaty koncer VW ...
Listopad 23, 200618 r Autor Hmm, tak to je fakt nářez.... Za 11 táců bych jich měl půl igelitky. Elit má přesně to samo Siemens, jako mám vyndaný z těch těhlic. Cena je okolo 1270,- Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Listopad 29, 200618 r Autor Pro některé z vás nejsou RS brzdy žádná novina. Ale já z nich mám velkou radost. Ještě nemám všechny věcičky pohromadě, ale pomaličku se mi daří shánět. Nakomaxitované těhlice a plechové štíty brzd. Náboje budou pozinkovány zlatavým odstínem. Pak nové ložiska a nové desky Textar. Mrzí mě, že z finanční tísně budu muset použít starší stočené origo kotouče... Upraveno Prosinec 12, 20195 r od Milan II
Prosinec 10, 200618 r Trochu opatrnosti a vymlatit. Take jsem ho doloval. opatrně jsem ho vyťukal, šlo to.
Prosinec 10, 200618 r Pro některé z vás nejsou RS brzdy žádná novina. Ale já z nich mám velkou radost. Ještě nemám všechny věcičky pohromadě, ale pomaličku se mi daří shánět. Nakomaxitované těhlice a plechové štíty brzd. Náboje budou pozinkovány zlatavým odstínem. Pak nové ložiska a nové desky Textar. Mrzí mě, že z finanční tísně budu muset použít starší stočené origo kotouče... brzdy budou moc pěkný!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.