Publikováno Duben 29, 20223 r Ahojte . Z nicoho nic pri nAstartovani závalu svietiť, ani po pól dni keď som išiel znovu nezmizli neviete čo s tým ďakujem vam
Duben 29, 20223 r Autor Čítal som , že toto sa deje viacerým ľuďom. Ale z nicoho nic aby toto sa stalo? Bude nejaká sw chyba. Koľkokrát sa mi stalo že bola chyba s parkovaním atd. Ale po pár zamknutí a odomknutí auta to zmizlo.
Duben 29, 20223 r Slato se známému, co má RS ten měl dokonce 10 hlášení. Volant a jednotku dostal, od té doby klid. Max. zkusit odpojit baterii na chvíli ...
Duben 30, 20223 r Riešili sme v servise už 2 takéto Octavie. V oboch prípadoch bola vadná RJ airbagu a ostatné jednotky z nej prijímali chybové hodnoty, preto aj tie ostatné kontrolky. Jednoznačne treba ísť do servisu na diagnostiku a budeš múdrejší
Duben 30, 20223 r Autor Ok, ale môžem v pohode na tom jazdiť ? Lebo dostanem sa do servisu tak o mesiac najskor kvôli práci.
Duben 30, 20223 r To bych neriskoval. Když ti jich svítí víc zbytečně, co když jedna z nich by svítila oprávněně?
Květen 5, 20223 r Autor Vymenená riadiaca jednotka airbagu. Vyriešené. Snad sa to neobjaví zase, akurát ako som vyzdvihoval auto prislo tam ďalšie s tým istým problémom. Diky za odpovede chalani
Květen 30, 20223 r Také mne právě postihlo to stejné. Info z MB je, že prý nejsou řídící jednotky airbagu a budou nejdříve koncem června, takže měsíc bez auta :-( Děs běs...
Květen 5Kvě 5 Zdar, mě se to děje u O4 vždy, když sešlápnu plyn a zhruba když mám kolem 150km/h. Ukáže mi 11 chyb, všichni asistenti jsou mimo provoz. Nepomáhá ani odpojení baterie.
Květen 23Kvě 23 V 5. 5. 2025 na 5:48, Gerbo napsal: Zdar, mě se to děje u O4 vždy, když sešlápnu plyn a zhruba když mám kolem 150km/h. Ukáže mi 11 chyb, všichni asistenti jsou mimo provoz. Nepomáhá ani odpojení baterie. Ahoj, tak mne po diagnostike v skode dali vyjadrenie, že sú to zsdné ložiská aj so snímačmi, že je to v 90tich %, tento problém, este sa mi rozsvecoval tlak v pneumatikach vlavo, zistili to za chvílku.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.