Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahojte . Z nicoho nic pri nAstartovani závalu svietiť, ani po pól dni keď som išiel znovu nezmizli neviete čo s tým ďakujem vam 

BA234CD4-7A8E-4051-A47B-652B0E7D2BA1.jpeg

060EB376-3572-46E8-9CFB-1A466D7B856A.jpeg

Zkusil bych servis, toto se projevuje u vadného volantu.

• Autor

Čítal som , že toto sa deje viacerým ľuďom. Ale z nicoho nic aby toto sa stalo? Bude nejaká sw chyba. Koľkokrát sa mi stalo že bola chyba s parkovaním atd. Ale po pár zamknutí a odomknutí auta to zmizlo. 

Slato se známému, co má RS ten měl dokonce 10 hlášení.

Volant a jednotku dostal, od té doby klid.

Max. zkusit odpojit baterii na chvíli ...

Riešili sme v servise už 2 takéto Octavie. V oboch prípadoch bola vadná RJ airbagu a ostatné jednotky z nej prijímali chybové hodnoty, preto aj tie ostatné kontrolky.  Jednoznačne treba ísť do servisu na diagnostiku a budeš múdrejší

• Autor

Ok, ale môžem v pohode na tom jazdiť ? Lebo dostanem sa do servisu tak o mesiac najskor kvôli práci. 

To bych neriskoval. Když ti jich svítí víc zbytečně, co když jedna z nich by svítila oprávněně? 

• Autor

Vymenená riadiaca jednotka airbagu. Vyriešené. Snad sa to neobjaví zase, akurát ako som vyzdvihoval auto prislo tam ďalšie s tým istým problémom. Diky za odpovede chalani 

• 4 týdny později...

Také mne právě postihlo to stejné. Info z MB je, že prý nejsou řídící jednotky airbagu a budou nejdříve koncem června, takže měsíc bez auta :-( Děs běs...

• 2 roky později...

Zdar,

mě se to děje u O4 vždy, když sešlápnu plyn a zhruba když mám kolem 150km/h. Ukáže mi 11 chyb, všichni asistenti jsou mimo provoz. Nepomáhá ani odpojení baterie. 

@Gerbo Tipl bych to na vadný kroužek ABS na nějakém kole.

• 3 týdny později...
V 5. 5. 2025 na 5:48, Gerbo napsal:

Zdar,

mě se to děje u O4 vždy, když sešlápnu plyn a zhruba když mám kolem 150km/h. Ukáže mi 11 chyb, všichni asistenti jsou mimo provoz. Nepomáhá ani odpojení baterie. 

Ahoj, tak mne po diagnostike v skode dali vyjadrenie, že sú to zsdné ložiská aj so snímačmi, že je to v 90tich %, tento problém, este sa mi rozsvecoval tlak v pneumatikach vlavo, zistili to za chvílku.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.