milde11 Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Mám FRS bez výhřevů sedadel a chtěl bych se zeptat, jestli máte někdo zkušenosti s jejich doděláním. Někde jsem tu na foru viděl, že se dají koupit výhřevné dečky nevím jestli i s kabeláží a tlačítky (já nic nemám), ale zajímalo by mě jakým způsobem se to dá dodělat a jestli to není práce takové, že si ve finále zničím sedačky... Díky za informace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 TAk hledej poradne, je tady toho v elektrice spousty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grygy Vloženo 22. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 Treba tady http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=13817 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milde11 Vloženo 22. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 22. Listopad 2006 díky, asi jsem to přehlédl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.