Rosťa85 Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Dobrý den, při nižší rychlosti a mírném zatočení volantem doleva se ozývalo klepání od levého kola, zpočátku jen při zahřátí a nyní i za studena, chtěl jsem zkontrolovat, zda se nejedná o ložisko když to bylo jen při zatížení levého kola a po demontáži desek a kotouče jsem zjistil, že kotouč a deska měla přilnavost jen ve středu viz foto, na zbylé části vznikala značná koroze, po důkladném očištění a odstranění koroze se klepání již nevyskytovalo, co mě zaráží je však zcela nesouměrné sjíždění desky a kotouče, proto prosím co by mohlo být příčinou ? Jakoby držák třmene byl křivý, navíc jedna deska je více sjetá než druhá a každá je jiné značky, jako by byl problém s vnitřní stranou desky již v minulosti a servis vyměnil jen vnitřní desku, servisuji jen v autorizovaném servisu, děkuji za Váš názor a přikládám foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Vzdyt jsou obe TRW, na predku jsou vnejsi a vnitri desticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deliberator Vloženo 1. Květen 2022 Sdílet Vloženo 1. Květen 2022 Hm. Musim rict ze po 8tisic km mi tam taky cosi "klepe", projevuje se to jako by bylo neco na pneumatice, ale mam podezreni prave na neco podobneho jako ty. ale uz to zkoumat nebudu, dam tam rovnou poradny brzdy. Na reklamaci by mi tam beztak dali to co tam bylo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa85 Vloženo 2. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 Prosím tě a ta destička co má od výroby ty dvě drážky má být na pístu ? Nebyly naopak ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 2. Květen 2022 Sdílet Vloženo 2. Květen 2022 (editace) Ano, ta patří dovnitř, ale pozor, v balení jsou 3 druhy, vnitří levá a pravá, vnější jsou stejné. Editováno: 2. Květen 2022, autor: Stanson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa85 Vloženo 9. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Květen 2022 Zdravím tak dnes v sevisu jsem poukázal že na obou kotoucich vpředu jsou sjeté jen středy na vnitřní straně viz foto nahoře, technik se nijak nevyjádřil, jen že se to stává a nic určitě není špatné, jen se vše vyčistí promaže, nové kotouče desky a cvakání při zatáčení je pryč, ovšem za mě to určitě není normální stav a nedokážu pochopit jak k tomuto může dojít, nikoho nic nenapadá ? Tolik odborníků, servisaku ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romiiken Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Ako vyzera tvoje bezne pouzivanie auta ? Brzdis vela, alebo skor jazdis kludne bez pouzivania brzd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa85 Vloženo 14. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2022 Spíše jezdím brzda plyn, dost rychle a sjíždím vždy abnormalne rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jpeky Vloženo 10. Červen 2022 Sdílet Vloženo 10. Červen 2022 Ahojte Na aute sa od predného laveho kolesa ozyvalo klepanie ako keby som mal klinec v pneumatike tak ako opisuju chalani vyššie, V servise rozobrali brzdovy strmen a vsetko premazali a uz je ticho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.