Přejít na obsah

Klepání od levého kola


Rosťa85

Doporučené příspěvky

Dobrý den, při nižší rychlosti a mírném zatočení volantem doleva se ozývalo klepání od levého kola, zpočátku jen při zahřátí a nyní i za studena, chtěl jsem zkontrolovat, zda se nejedná o ložisko když to bylo jen při zatížení levého kola a po demontáži desek a kotouče jsem zjistil, že kotouč a deska měla přilnavost jen ve středu viz foto, na zbylé části vznikala značná koroze, po důkladném očištění a odstranění koroze se klepání již nevyskytovalo, co mě zaráží je však zcela nesouměrné sjíždění desky a kotouče, proto prosím co by mohlo být příčinou ? Jakoby držák třmene byl křivý, navíc jedna deska je více sjetá než druhá a každá je jiné značky, jako by byl problém s vnitřní stranou desky již v minulosti a servis vyměnil jen vnitřní desku, servisuji jen v autorizovaném servisu, děkuji za Váš názor a přikládám foto 

20220501_190025.jpg

20220501_192831.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím tak dnes v sevisu jsem poukázal že na obou kotoucich vpředu jsou sjeté jen středy na vnitřní straně viz foto nahoře, technik se nijak nevyjádřil, jen že se to stává a nic určitě není špatné, jen se vše vyčistí promaže, nové kotouče desky a cvakání při zatáčení je pryč, ovšem za mě to určitě není normální stav a nedokážu pochopit jak k tomuto může dojít, nikoho nic nenapadá ? Tolik odborníků, servisaku ? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...