Martin_V Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Spoiler Caute, ma niekto z vas s tymto skusenosti? Auto stalo na slnku a ked som nastartoval, hodilo mi po par sekundach otacky z 800 na 1,000 a tento oznam mi svietil v info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Zvýšení otáček nastalo kvůli tomu, že se zapnula klimatizace. Hláška jen říká, že je nastavená vnitřní teplota 22 stupňů a ve voze je vyšší teplota, takže start stop nepůjde, protože klimatizace běží "na plné obrátky". Po pár minutách se to vychladí na požadovanou teplotu a hláška zmizí a otáčky spadnou. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_V Vloženo 11. Květen 2022 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Dakujem, hned mi je lepsie na dusi. Idem aj tak vecer na diagnostiku preventivne, ale malo by to byt v poriadku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krosta Vloženo 11. Květen 2022 Sdílet Vloženo 11. Květen 2022 Jo, to vůbec není žádná chyba, takže to bude určitě v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.