Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

@stafa Korekci laku jsi neřešil? A drží to i tak dobře?

@JirikHL Korekcia bola 1-kroková DA leštičkou AutoFinesse DPX +Rupes DA medium pad +Rupes DA Fine polish... Predtým pucung Carpro Lift, Descale, TarX, IronX, Reset, clay pomocou clay towel, odmastenie Gyeon Prep... Všetko tak, ako vidíš - na záhrade pod stanom...

Jop, a aby som nezabudol... Carpro vyhodilo na trh Release - je to quick detailer určený priamo na ochranu čerstvo nanesenej keramiky počas jej vytvrdzovania - teda si na záhrade napatláš keramiku, postriekaš týmto, preprdneš hadrem a môžeš hneď veselo jazdiť aj po daždi... Radikálny posun k rozšíreniu home made detailingu...

před 4 hodinami, stafa napsal:

@JirikHL Korekcia bola 1-kroková DA leštičkou AutoFinesse DPX +Rupes DA medium pad +Rupes DA Fine polish... Predtým pucung Carpro Lift, Descale, TarX, IronX, Reset, clay pomocou clay towel, odmastenie Gyeon Prep... Všetko tak, ako vidíš - na záhrade pod stanom...

Asi takto nejako...

DSC_3182.thumb.JPG.eda68826936b848b2df2ba4d0e52f64a.JPG

• 7 měsíců později...

Nechával jsem si auto když bylo nové kompletně ošetřit pro ochranu laku v profi dílně. Tehdy to stálo fakt hodně, teď mám auto už třetí rok a chtěl bych si to udělat sám. Jakou zkušenost máte z hlediska používání vosků a dalších ochranných prostředků na lak auta?

Někdo takhle jezdí pravidelně no a nechá si auto napucovat a také si nechá udělat ochrannou vrstvu na lak auta. Je to super, ale když i to uděláte sám, tak budete vědět, že to máte opravdu poctivě a že je lak pořádně chráněný. Jelikož jsem fanda do aut a za lak na auto jsem si dost připlatil, tak jsem právě hledal možnosti jak si to udělat doma kvalitně a za rozumnou cenu. Z mého pohledu je velmi kvalitní ochrana laku auta keramika. Vydrží dlouho a dokáže lak auta ochránit dokonale. Mám doma i motorky a beru jak na auta, tak i motorky kosmetiku od halbich.cz konkrétně značku Korrek. Aplikace není složitá a nepotřebujete k tomu žádné profi vybavení. Díky tomu si dokážete ochranu na svém autě keramikou udělat klidně během pár minut. Sám budete vědět, že jste nevynechal žádný detail a že máte ochranu udělanou opravdu dokonale.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.