patrikderka Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Zdravím, mám na octavia 1.8t nové turbo. Dělá to takový pěkný zvuk při přeřazení, puštění pedálu... (suttututu) :D Myslíte, že když koupím lepší vzduchový filtr, tím pádem bude nové sáni tak i zvuk bude lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 18. Květen 2022 Sdílet Vloženo 18. Květen 2022 Ahoj. Já nevím no... Já když se rozjedu, tak mi auto dělá brm-brm A když stojí studenej na volnoběh - je to diesel - tak to dělá kadle-kadle-kadle Ale teď vážně : Takový popis je úplně scestný.Co takhle kdyby jsi řídil a někdo druhý ať ten zvuk natočí? Může to být spojka, opotřebované hydroštely, hadice k turbu???...cokoliv... Jinak výměnou filtru opravdu nové sání neudělaš... Musel by sis vyměnit sací potrubí za lepší - např: https://www.reviloshop.cz/ta-technix-hlinikove-saci-svody-skoda-octavia-i-1u-motor-1-8t-s-klapkou-na-strane-ridice/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deny69 Vloženo 7. Duben 2024 Sdílet Vloženo 7. Duben 2024 Čus, nejspíš máš vadný decelerační ventil, nebo rozsypanou hadičku k němu. Nicméně pokud dáš otevřený sportovní vzduchový filtr tak bude zvuk hlasitější, kdyby si sání od turba nahradil hliníkovou trubkou dosáhneš ještě lepšího zvuku 😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.