Přejít na obsah

Filtrbox

Petrulin1

Doporučené příspěvky

Přátelé dotaz.Mám motor 1.2 TSI 81 kW EA211  CJZD

Potřeboval jsem koupit nový filtrbox,resp spodní polovinu.Mám tam ulomenou jednu tu packu na zacvaknutí, resp. ten zámeček, do kterého packa zacvakne a ten je na spodní polovině filtrboxu. Protože jsem vůl a neuvědomil jsem si jistou skutečnost, objednal jsem tohle:

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04e129611h-obal-vzduchoveho-filtru-44828.html

Jenže v autě mám tohle:

https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/04e129611h-obal-vzduchoveho-filtru-32428.html 

Došel k mému překvapení celý filtrbox a je v něm i nasazený filtr, nevím jaké kvality,ale použitelný určitě je.

Rozdíl je tam v tom nasazeném sosáku na spodním dílu,který vede dolů. Předpokládám,že to je odtok případné vody,která by se dostala do filtrboxu nasáváním. Je to tak? Jak moc důležité to tam je? Resp. mohl bych to dobastlit tak,že bych tam vrtnul díru a do ní nasadil kus hadičky?

Zadal jsem číslo dílu a vyhodilo mi to odkaz výše,vzal jsem "ten levnější",jsem debil. Ale říkám si ,že když vyrábějí i takovou verzi, tak asi v nějakých autech je. U obou typů je uveden můj motor, včetně kodu motoru CJZD. Tak teď nevím, jestli to mám vrátit, nebo to tam dát tak jak to je, nebo to upravit. 2665 kč se mi za ten plast dávat nechce.

Děkuji za radu od zkušenějších.

Auto mám 14 dní  ,tak vychytávám mouchy, má 7 let.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...