JaLu Vloženo 31. Květen 2022 Sdílet Vloženo 31. Květen 2022 Ospravedlňujem sa, ak to tu niekde na fóru už je. Skúsil som to vyhľadať, ale asi som nepoužil správne slova, lebo odpoveď na môj problém som nenašiel. Pri výmene vzduchového filtra som si všimol poškodenie tesnenia medzi hrdlom škrtiacej klapky a filterboxom (mám ten veľký, čo zakrýva celý motor - typ AZY). číslo tesnenia 03D129625. Bohužiaľ som vo viacerých predajniach, aj značkových servisoch dostal odpoveď, že uvedený typ tesnenia sa už nevyrába, jeho výroba bola zrušená bez náhrady. Našiel som ale podobné tesnenie s číslom 03E129625, ktoré je ale určené pre motory typu AYQ a BME, kde je aj trochu iný filterbox a aj škrtiaca klapka. Viete mi prosím poradiť, či môžem požiť toto nove tesnenie 03E129625, alebo sa rozbehnúť po vrakáčoch a hľadať v nejakom vraku, pripadne poraďte kde to staré tesnenie ešte zoženiem, prípadne čím ho nahradiť. Vopred všetkým ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.