Peppin Vloženo 7. Červen 2022 Vloženo 7. Červen 2022 Zjistil jsem, že mi O4 nesignalizuje nízkou hladinu kapaliny v ostřikovačích. Nejdřív přestanou ostřikovat světla a pak i sklo. Že by se šetřilo i tady? Citovat
jenycek Vloženo 7. Červen 2022 Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Já jsem tuto funkci měl jako součást balíčku ostřikování světel, takže asi nebyla v základní výbavě. Editováno: 7. Červen 2022, autor: jenycek Citovat
Peppin Vloženo 8. Červen 2022 Autor Vloženo 8. Červen 2022 Tím spíš je mi to divný, když mám ostřikovače světel u Scouta v základní výbavě a Scout by měla být jedna z vrcholných výbav. Citovat
jenycek Vloženo 8. Červen 2022 Vloženo 8. Červen 2022 (editace) Podle ceníku od scouta výše jsou v základu Editováno: 8. Červen 2022, autor: jenycek blbě jsem se podíval do ceníku Citovat
JirikHL Vloženo 8. Červen 2022 Vloženo 8. Červen 2022 Ve výpisu výbavy to sice není, to je pravda, ale pak už v detailním ceníku je černá tečka vyplněná u SCOUT / RS / RS120LMS. 1 Citovat
Peppin Vloženo 9. Červen 2022 Autor Vloženo 9. Červen 2022 Tak jsem se ještě díval přes OBD a mělo by to být aktivní. takže se na to zeptám v autorizáku až tam s autem pojedu. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.