Peppin Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 Zjistil jsem, že mi O4 nesignalizuje nízkou hladinu kapaliny v ostřikovačích. Nejdřív přestanou ostřikovat světla a pak i sklo. Že by se šetřilo i tady? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 7. Červen 2022 Sdílet Vloženo 7. Červen 2022 (editace) Já jsem tuto funkci měl jako součást balíčku ostřikování světel, takže asi nebyla v základní výbavě. Editováno: 7. Červen 2022, autor: jenycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 8. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Tím spíš je mi to divný, když mám ostřikovače světel u Scouta v základní výbavě a Scout by měla být jedna z vrcholných výbav. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenycek Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 (editace) Podle ceníku od scouta výše jsou v základu Editováno: 8. Červen 2022, autor: jenycek blbě jsem se podíval do ceníku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Ve výpisu výbavy to sice není, to je pravda, ale pak už v detailním ceníku je černá tečka vyplněná u SCOUT / RS / RS120LMS. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppin Vloženo 9. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2022 Tak jsem se ještě díval přes OBD a mělo by to být aktivní. takže se na to zeptám v autorizáku až tam s autem pojedu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.