Publikováno Červen 7, 20223 r Zdravím, nemáte někdo nějaký tip na co se zaměřit ? Nefunguje mi přední ostřikovač čelního skla, zadní funguje, motorek nevydává žádný zvuk. Hadičky ucpané také nejsou. Zkoušel jsem dávat už i nový motorek a výsledek stejný, dostal jsem tip, že by to mohlo být komfortní jednotkou ale před tím než to dám nějakému auto elektrikáři, rád bych si zkusil pomoct sám. Nenapadá vás něco co ještě omrknout ? Děkuji mockrát za jakýkoliv tip D.
Červen 7, 20223 r Ak funguje zadný ostrekovač, tak motorček je dobrý, škoda ho bolo meniť. Na motorčeku sa len mení polarita a tým smer otáčania. Tak chyba bude v elektronike, neotáča polaritu a nejde tam prúd smerom otáčania na predné sklo. Len zmerať pri posune páčky k sebe, či tam ide prúd 12V + aj - . Ak nie, chyba bude v elektronike, alebo páčka stieračov, alebo chyba v riadiacej jednotke palubnej siete J519. Upraveno Červen 7, 20223 r od touareg3
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.