Roman P. Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Zdravím všechny, Jdu si pro radu. Dělám g.o motoru 2.0 TDI 135 Kw ( Cupa) kvůli spotřebě oleje. Jenže jsme narazili na problém. Kvůli výbrusu válců se musí demontovat vyvažovací hřídele, to by až takový problém nebyl, ale problém nastal ohledně nastavení hřídelí. Ve Škodovce nemají pro tento úkon ( montáž a demontáž + nastavení vyvažovacích hřídelí) žádný servisní manuál, takže je průser na světě. Jde mi o to co by se stalo když by se vyvažovací hřídele odstranily. Bude to v pohodě ? Nestane se nic ? Díky za každou radu. Nikdo nic ? Nikde mi nejsou schopni poradit, tak prosím o každou radu. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2022 Sdílet Vloženo 8. Červen 2022 Dílenská příručka jim totiž říká toto: Montážní přehled - klikový hřídel POZNÁMKA U motorů s vyvažovacími hřídeli se klikový hřídel nesmí uvolňovat. Správná poloha klikového hřídele vůči vyvažovacím hřídelům se nesmí nastavovat dílenskými prostředky. Proto se k tomu nemají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomasslavik Vloženo 16. Květen 2023 Sdílet Vloženo 16. Květen 2023 Chtěl jsem se zeptat jak to dopadlo s nastavením vyvažováků? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.