AKO Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Dobrý den, po zamčení vozu mi začaly blikat všechny blinkry. Na palubovce to bliká také a navíc to ukazuje že je něco špatně se zadními dveřmi, vyměnil jsem zámek v domnění že je špatný mikrospínač zámku, ale to nepomohlo, nemáte prosím někdo zkušenost co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stafa Vloženo 17. Červen 2022 Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Káblový zväzok a priechodka sú v poriadku, nie sú prelámané káble? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKO Vloženo 17. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 Před hodinou, stafa napsal: Káblový zväzok a priechodka sú v poriadku, nie sú prelámané káble? Kabely vypadají dobře, když to zavřu do první polohy zámku, chová se to normálně jen když to docvaknu úplně začne to blikat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKO Vloženo 17. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 před 1 hodinou, stafa napsal: Káblový zväzok a priechodka sú v poriadku, nie sú prelámané káble? Přelámané by to nemělo být, je to Octavia combi III, 12tý měsíc 2016, tak doufám že by měly ještě nějakou dobu vydržet, snad jedině, kdyby nějaký hlodavce, ale děkuji za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKO Vloženo 17. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 17. Červen 2022 před 2 hodinami, AKO napsal: Kabely vypadají dobře, když to zavřu do první polohy zámku, chová se to normálně jen když to docvaknu úplně začne to blikat Prošel jsem vše ještě jednou, byl jsem na diagnostice a hlásilo to závada zadních dveří a když jsem nic nenašel, pomačkal jsem zadní vnitřní světla a problém byl vyřešen. Zese budu o něco chytřejší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.