damdee Vloženo 6. Květen 2011 Vloženo 6. Květen 2011 (editace) Dnes jsem jel do kopce,zastavil jsem a pak sem se chtěl opět rozjet.Auto nechtělo jet a z výfuku šel býlí kouř a pořád nejede.nemá výkon asi turbo,že?Octavia 2 77kw 2005 Editováno: 6. Květen 2011, autor: damdee Citovat
Dodo-Kolín Vloženo 6. Květen 2011 Vloženo 6. Květen 2011 Co olej? Teče? Vidím to na turbo, nebo hlavu... Každopádně to nebude levné Citovat
Petan1 Vloženo 6. Květen 2011 Vloženo 6. Květen 2011 Dnes jsem jel do kopce,zastavil jsem a pak sem se chtěl opět rozjet.Auto nechtělo jet a z výfuku šel býlí kouř a pořád nejede.nemá výkon asi turbo,že?Octavia 2 77kw 2005 voda ve válcich - buď hlava prasklá nebo těsnění ješte by ti mohl odejít vstřik nebo turbo - hoď to na diagnostiku a co to píše. Citovat
maniak Vloženo 25. Květen 2011 Vloženo 25. Květen 2011 přesně tak bílej kouř voda černej turbo Citovat
damdee Vloženo 9. Červen 2011 Autor Vloženo 9. Červen 2011 (editace) tak to bylo turbo,ukroutila se hridel Editováno: 9. Červen 2011, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek!! Citovat
Fejks Vloženo 23. Červen 2022 Vloženo 23. Červen 2022 Zdravím, teď při delší trase se mi stalo přesně po popořadě toto. Ztráta výkonu , bílí dým , červená kontrolka oleje, po minutě jsem hned vypl motor, musel jsem zajet za delší zatáčku ať nestojím přímo v zatáčce . Po otevření kapoty jsem zjistil že olej není ani na rysce a to jsem ho před necelým měsícem dělal olej a před jízdou kontroloval. A byl na maximu. všiml jsem si že po zastavení je lehce postříkaný zadní nárazník od oleje i s výfukem, po delším stání a čekání na odtah jsem si všiml jakoby pod spolujezdcem byla menší louže oleje. Počítám že z nějakého spoje výfuku. Nemáte nějaký nápad či předběžnou radu co by to mohlo být a na co můžu těšit ? Děkuji octavia 2 1.9tdi pd 77kw bkc 403k najeto Citovat
Tomdlouhan Vloženo 23. Červen 2022 Vloženo 23. Červen 2022 Ahoj. Řada je složitější ale podle toho co píšeš se dostává olej do spalovacího prostoru a nebo se stalo něco na hlavě a jde voda do oleje což je stejnej problém obojí je na servis. V prvním případě turbo EGR v druhým hlava a těsnění. Citovat
Fejks Vloženo 23. Červen 2022 Vloženo 23. Červen 2022 No voda je na maximu ale egr vypadá hrozně no. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.