ExecutedDonut Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Přátelé na poslední chvíli jsem narazil na celkem zajímavý sraz z Opočna a jelikož na ten víkend jsem nic neměl tak už mám! Plánuje se tam někdo ze SkodaHome taky stavit? Kdyžtak všechny informace na pohofest.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 co jsem pochopil z programu, tak v neděli se budou už jen balit a šup domů.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 V neděli bude vyhodnocení soutěží, balení a šup domů. Čekal bys že to bude až do pondělního rána? 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 ne, jen že příjdeš o "hlavní program", tak mi už moc nedává smysl tam jet.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 O nic nepřijdu, já tam jedu už i v patek 😀, někde jsem něco špatně napsal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bikes Vloženo 25. Červen 2022 Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Ne nic. Moje chyba, jsem při dnešku nějak utahanej a žil jsem v domění, že to je tento víkend (tedy, že to zítra končí), takže tak... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ExecutedDonut Vloženo 25. Červen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Červen 2022 Tak přeju brzké odutahani 🤣😉 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Dopoledne budu možná ve V. Mýtě, zatím je to vše docela na vodě, ale akce vypadá dobře :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.