Vrbaa Vloženo 29. Červen 2022 Sdílet Vloženo 29. Červen 2022 Dobrý den, chtěl bych se zeptat, co si myslíte o sedačkách v kombinaci látka/ kůže v porovnání s čistě látkovými? Má cenu si za to připlácet? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladik1983 Vloženo 7. leden 2023 Sdílet Vloženo 7. leden 2023 Obyč látkový jsou hnus. Látka kůže pecka 👍 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirikHL Vloženo 11. leden 2023 Sdílet Vloženo 11. leden 2023 Pokud je to ve finančních možnostech, tak bych hodně zvážil ty Ergo sedačky. Sice stojí raketu, ale jsou pohodlné, mají nastavení délky sedáku a hlavně mají ventilaci!! Tu na RSe nemám a hrozně mě to štve. Přes léto by to bylo nedocenitelné :). Já mám ty ergonomické sportovní a ty jsou super, ani po dlouhém řízení (+-10h) z nich nebolí záda ani stehna. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.