Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

nějaký umělec mi ukradl navigaci a přitom vylámal uchycení. Nemáte někdo radu co s tím, aniž bych musel měnit celou palubní desku.

• Autor

20220629_160004.jpg

Ahoj,

já bych asi zkusil vytvarovat kousek 1-1,5mm silného plechu tak, aby kopíroval tvar chybějících úchytů.

Napadají mě dva způsoby, jak by se to dalo udělat. Pokusil jsem se to vizualizovat na přiložené fotce.

20220629_160004.jpg.1723c7ee384ba2f65b620e35d92896dd.thumb.jpg.fbff0f0040db44c949377afda67066eb.jpg

Samotné plechy pak přichytit samořeznými šroubky do plastu a nasunout na ně nové plechové matice.

Nejsem si teď z hlavy jistý, kolik je tam reálně místa, ale nějaká mezera na plech a hlavy šroubků by tam mohla být.

Byly tam nějaké bezpečnostní šrouby nebo něco jiného, že to ten zloděj takhle polámal?

PS: Můžu se ještě ze zvědavosti zeptat, kde k tomu došlo? Mám taky obavy, že mě to jednoho dne potká. 😟

• Autor
před 17 hodinami, VeteranChild napsal:

Ahoj,

já bych asi zkusil vytvarovat kousek 1-1,5mm silného plechu tak, aby kopíroval tvar chybějících úchytů.

Napadají mě dva způsoby, jak by se to dalo udělat. Pokusil jsem se to vizualizovat na přiložené fotce.

20220629_160004.jpg.1723c7ee384ba2f65b620e35d92896dd.thumb.jpg.fbff0f0040db44c949377afda67066eb.jpg

Samotné plechy pak přichytit samořeznými šroubky do plastu a nasunout na ně nové plechové matice.

Nejsem si teď z hlavy jistý, kolik je tam reálně místa, ale nějaká mezera na plech a hlavy šroubků by tam mohla být.

Byly tam nějaké bezpečnostní šrouby nebo něco jiného, že to ten zloděj takhle polámal?

PS: Můžu se ještě ze zvědavosti zeptat, kde k tomu došlo? Mám taky obavy, že mě to jednoho dne potká. 😟

Ahoj,

Díky za radu, něco takového tam budu muset vymyslet. Jaký tam byly šrouby netuším, ale vzhledem k tomu, že mi zničil i plastový kryt sloupku u dveří spolujezdce, než rozbil okénko, tak tam klidně mohly být normální. Stalo se mi to na ulici Babická, Praha 11. Nenapadlo by mě, že se to ještě krade u 10 let starých aut.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.