Publikováno Listopad 24, 200618 r Nevite náhodou, jestli se nevyrábí tlačítko s s otvorem pro LED (jako je pro vyhřívání zadního skla, ABS...), ale aby na něm nebyl žádný nápis. Chtěl bych tam vyvést LEDku z alarmu a nechci, aby to z toho čumělo ven. Upraveno Listopad 24, 200618 r od Jack_lib
Listopad 24, 200618 r tak kup tlacitko na vyhrev skla alebo na asr neak zmas ten nadpis a bude ti to svietit a ma s vyriesene
Listopad 24, 200618 r Autor tak kup tlacitko na vyhrev skla alebo na asr neak zmas ten nadpis a bude ti to svietit a ma s vyriesene Pokud se nemýlím, tak to smazat nejde. Je to podsvícený.
Listopad 24, 200618 r ja si myslím že to je nechane pruhledne v tom místě toho napisu tak se by se to mohlo zatřit barvou aby to neprosfitalo skrz.
Listopad 24, 200618 r Do voľnej záslepky presne vyvŕtaj a následne vybrús pilníčkom otvor pre štvorcovú ledku a máš to vybavené Je to pakáreň, ale dá sa to celkom pekne spraviť. Tu http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=5103&hl= je aj foto. Upraveno Listopad 24, 200618 r od Koldo
Listopad 24, 200618 r Autor ja si myslím že to je nechane pruhledne v tom místě toho napisu tak se by se to mohlo zatřit barvou aby to neprosfitalo skrz. Zatřít by se to mohlo (zevnitř), ale stejně by to bylo vidět. On ten průhledný plast - tam kde je nápis, není přesně v rovině s černým plastem. Koldo Udělám to asi tak. Mám malou frézku, tak to zkusím. Akorát jsem starej Alzheimer, tak nevím , kolik tlačítek tím zničím.
Listopad 25, 200618 r Mám ledku od alarmu vyvedenu do prázdného, neosazeného pole. Dírka vyvrtána bez problémů, ledka tam sedí pěkně, v čem je problém? Navíc i kdybych to při vrtání nějak zvojtil, tak prázdnou záslepku koupím v origo servisu za nula nula nic...
Listopad 27, 200618 r taky to dost dobre nechapu... prazdnou zaslepku koupite v orig.ND za 35korun a neni snad problem vyvrtat do ni diru na led diodu...
Listopad 28, 200618 r A já dokonce mám i originál s dírkou na ledku. Nebo spíš to není originál,ale někdo to vyrábí..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.