Pitivier Vloženo 9. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2022 Ahoj, je tu někdo komu funguje web rádio? Můj Karoq 2022, amundsen. Web rádio v nabídce je. Pokud ho vyberu a pokusím se vyhledat nějakou stanici, tak jen dlouho načítá a poté se objeví hláška, že webové rádio není nyní k dispozici, opakujte později. Auto je online, vše ostatní funguje v pořádku. Nedělal jsem si z toho hlavu, ale už to bude měsíc co auto mám a zatím to ještě nešlo 😁 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 9. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2022 (editace) Infotainment musí být připojený k internetu přes hotspot - přes data integrované Sim karty to nejde. Editováno: 9. Červenec 2022, autor: f.r.a.n.t.a 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 Já mám Karoq 2022, Columbus a aby fungovalo web radio musím koupit datový balíček. Pak funguje přes integrovanou eSIM. Ale možná, že amundsen to má jinak... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 10. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 10. Červenec 2022 A ten balíček se dá koupit kde a za kolik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman.dj1 Vloženo 12. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 12. Červenec 2022 (editace) https://skoda.cubictelecom.com/cs Přihlásit se, zadat VIN auta a pak už jen klasicky koupit... Editováno: 12. Červenec 2022, autor: Roman.dj1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitivier Vloženo 13. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 13. Červenec 2022 Já jsem zkusil připojit auto na hotspot z telefonu a hned to začalo fungovat. Jasné mohlo mě to napadnout, ale taky to tam třeba páni inženýří ze škodovky mohli napsat :-) V telefonu mám neomezená data, takže ty jejich předražené balíčky kvůli tomu kupovat nebudu. 2 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybkap Vloženo 5. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 5. Říjen 2022 On 7/10/2022 at 7:44 PM, Roman.dj1 said: Já mám Karoq 2022, Columbus a aby fungovalo web radio musím koupit datový balíček. Pak funguje přes integrovanou eSIM. Ale možná, že amundsen to má jinak... Ahoj, to by mě zajímalo co teda dělám blbě. Já mám posledního Superba SL s Columbusem, zaplacená data u Cubicu (vestavěný hotspot funguje, děti na něm sviští každou cestu).. ale webová rádia ani prd (chová se mi to jako tu píše Pitvier). Něco se muselo změnit asi ve FW infotainmentu, protože bych přísahal, že u předchozího Supa LK (budiš mu země lehká, schytal jsem to na bok a šel na odpis) o 3/4 roku staršího mi to fungovalo s eSIM bez problému. (BTW, je zajímavé, že novější Sup SL je poskládán ze starších řídících jednotek než původní LK, montuji do toho co kde vyškrábli ze skladů). K tomu co píše diskutér na konci, že se připojuje na mobilní hotspot.. to je sice fajn řešení, ale to nemůžu použít, kvůli aktivnímu bezdrátovému Android Auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joey83 Vloženo 14. Října Sdílet Vloženo 14. Října (editace) Ahojte, info z prispevku: v novom faceliftovom Karoqu su tieto moznosti pri Amundsen/Columbus radiu: 1. FM/DAB+ 2. USB/MP3 - moje subory 3. Internetove radio - Radio.net - jedna ubohost s playlistom SK/CZ stanic 4. BT - prehravanie hudby z mobilu/tabletu atd Radio.net funguje aj pri eSIM - od kupy auta na 1 rok (dalej balik Cubic Telekom) alebo tiez aj cez mobilny hotspot s napojenim Amundsen cez wifi k telefonu. Overene vypnutim eSIM a napojenim sa na wifi domacu siet alebo mobilny hotspot. Inak v kazdom pripade pouzivam apk pre android Radia.sk kde su vsetky Terestrialne a Internetove radia na vyber a zrkadlim to cez Android auto s usb kablom alebo cez wifi bezdrotovo. Update: 2024/10 po update firmwaru na 0330 v MIB3 Amundsen - hardware H22 sa webradio z Radio.net zmenilo na webratio Audials ... ukazuje to pri nazve stanice. Ako pisem vyssie funguje to pri vypnuti eSim a napojenim sa na wifi cez mobilny hotspot. PS: zoznam stanic je opat ubohy, kopec radii chyba v databaze (napr. ako je to na Radia.sk) Info k zmene: https://audials.com/en/blog/start/2023/audials-volkswagen-partner Zoznam radii na stranke: Vytvorte si ucet na pocuvanie cez prehliadac. https://audials.com/en/live/radio/country/SK/all https://audials.com/en/live/radio/country/CZ/all Editováno: 14. Října, autor: Joey83 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdako Vloženo 27. Října Sdílet Vloženo 27. Října Ten update firmware ti nahrávali v servise, nebo přišel OTA přímo do auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.