Lancelot Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl. Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hany Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Lancelote, to je pripad pro sherloga holmese K te prvni, myslim, ze to byl Mikeš Džeksonů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 23. Únor 2007 Sdílet Vloženo 23. Únor 2007 Lancelote, to je pripad pro sherloga holmese Ne to si nemyslím , na rádiu HEY ji hrají dost často, takže to bude od známe kapely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 ja bych se pls přidal .. Hledám ty pisničky co tam hrajou hlavne ta na zacatku neznáte nekdo pls? biggrin.gif Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) ja bych se pls přidal ..Hledám ty pisničky co tam hrajou hlavne ta na zacatku neznáte nekdo pls? biggrin.gif DROWNING POOL "Bodies" Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Beaten why for Can't take much more One - Nothing wrong with me Two - Nothing wrong with me Three - Nothing wrong with me Four - Nothing wrong with me One - Something's got to give Two - Something's got to give Three - Something's got to give Now Let the bodies hit the floor Push me again This is the end Skin against skin blood and bone You're all by yourself but you're not alone You wanted in now you're here Driven by hate consumed by fear Let the bodies hit the floor Spokojen ??? Editováno: 24. Únor 2007, autor: MichalF Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodemi.:R Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 oooooooo děkuji,ale jště něco ...... Svezeš mě OIRS ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalF Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 oooooooo děkuji,ale jště něco ...... Svezeš mě OIRS ? diky Neni zac a klido svezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimi-Dimi Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc JJ to je moje krevni skupina :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Únor 2007 Sdílet Vloženo 24. Únor 2007 (editace) Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc JJ to je moje krevni skupina :-D Já poslouchám písně napříč hudebními styly, kromě dechovky,techna a Bíle orchideje Editováno: 24. Únor 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Ahoj Hele tak jsem teď poslouchal rádio City, písničky z 90.let a slyšel jsem pravděpodobně tu písničku jak si se na ní ptal v lampárně Nemohl jsem si vzpomenout na název a strašně dlouho jsem jí neslyšel.....ale měla by to být ta co myslíš... Enigma - Sadennes Part 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jack_lib Vloženo 29. Březen 2007 Sdílet Vloženo 29. Březen 2007 Nebude někdo znát název písně? Je to ze začátku 90. let, něco ve stylu mezi pop a italo disco. Zpívá to chlápek, je tam text něco jako there is a long long way. Dále by mě zajímal song z této stránky. Je to video BMW. Tu hudbu jsem nedávno slyšel asi na Nově. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Editováno: 6. Květen 2007, autor: Lancelot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 A neví nějaká chytrá hlavinka, jak se jmenuje song z reklamy na Renaul Clio Ice+ co fčílkaj valí v TV, mělo by to být od Bee Gees Bee Gees - If you leave me now Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 6. Květen 2007 Sdílet Vloženo 6. Květen 2007 (editace) Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Editováno: 6. Květen 2007, autor: drncice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Přesně tuto jsem myslel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drncice Vloženo 7. Květen 2007 Sdílet Vloženo 7. Květen 2007 Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Přesně tuto jsem myslel. tak fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 ahoj.Nevite nahodu co je to za skupina ? http://leteckaposta.cz/557309976 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 ahoj.Nevite nahodu co je to za skupina ?http://leteckaposta.cz/557309976 Tak to znám, od nich je ještě Svařák, ale na název si nevzpomenu, možná někde najdu tu kazetu a tam to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 19. Květen 2007 Sdílet Vloženo 19. Květen 2007 tak to jsem zvedavy kdo to je.....jeste jedna.....dostal jsem to cd a vubec nevim kdo to zpiva. http://leteckaposta.cz/378786723 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lancelot Vloženo 24. Červen 2007 Sdílet Vloženo 24. Červen 2007 Tak jsem tady zase, zajímá mě jestli někdo neví název nebo interpreta této písně viz. úryvekhm.mp3 je to z České sody omlouvám se za kvalitu. Tu písničku hledám už zatraceně dlouho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 kluci nevite nekdo jak se jmenuje ta pisnicka z reklamy T-Mobile GIRLS TALK myslim tuhle dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 kluci nevite nekdo jak se jmenuje ta pisnicka z reklamy T-Mobile GIRLS TALKmyslim tuhle dik uz jsem to nasel, takze vite co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robil Vloženo 28. Červen 2007 Sdílet Vloženo 28. Červen 2007 Please nevite nekdoo kdo zpiva " I like to move it" ? A z jakeho roku to muze byt? Orginal ne nejaka prekopavka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.