Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak uz jsem to nasel. je to Cosmo Vitelli. Ale jeste nevim jak je to stare.

• 3 měsíce později...

a mám zas dotázek. Před časem jsem v TV viděl klip ( myslím tak 80. léta). Je v něm nějaký černoch nebo chlápek jak se kroutí( tancuje) ve žlutých šííírokých kalhotách. Melodie podobná Vanile Ice. Nevíte co to mohlo být? Viděl jsem pak totiž film z 80,let a zdálo se mi, že ten klip byl v titulkách tohoto filmu. Ale ať hledám jak hledám..... a pamětˇ .?Ani nemluvím. asi se to nepodaří, ale kdyby náhodou

a mám zas dotázek. Před časem jsem v TV viděl klip ( myslím tak 80. léta). Je v něm nějaký černoch nebo chlápek jak se kroutí( tancuje) ve žlutých šííírokých kalhotách. Melodie podobná Vanile Ice. Nevíte co to mohlo být? Viděl jsem pak totiž film z 80,let a zdálo se mi, že ten klip byl v titulkách tohoto filmu. Ale ať hledám jak hledám..... a pamětˇ .?Ani nemluvím. asi se to nepodaří, ale kdyby náhodou

A nezpiva se tam neco jako Masesta, Masesta ............... refren: it's a shay ay ay

je to možné, něco takového tam bylo. Možná

Ta písnička byla zpívaná ve francouzštině nebo angličtině? Vzpomínám si na hit svého mládí, francouzská písnička "je´t´aime". Doufám že to píšu správně, je to "žtem", francouzsky miluji tě. Myslím že jednu sloku zpíval chlap, potom další sloku ženská a v refrénu furt opakovali výše zmíněné slovo a v pozadí se souložilo... Na název tohoto nápaditého interpreta si už bohužel nevzpomenu.

Každopádně byl to hit. Když byla na škole v přírodě diskotéka, tak u týhle písnička nezůstala jediná holka volná a do rytmu se pohybovali i ti kteří normálně netancujou... :smich:

Byla to Jane Birkin(ová).Supr ploužák.

Ta písnička byla zpívaná ve francouzštině nebo angličtině? Vzpomínám si na hit svého mládí, francouzská písnička "je´t´aime". Doufám že to píšu správně, je to "žtem", francouzsky miluji tě. Myslím že jednu sloku zpíval chlap, potom další sloku ženská a v refrénu furt opakovali výše zmíněné slovo a v pozadí se souložilo... Na název tohoto nápaditého interpreta si už bohužel nevzpomenu.

Každopádně byl to hit. Když byla na škole v přírodě diskotéka, tak u týhle písnička nezůstala jediná holka volná a do rytmu se pohybovali i ti kteří normálně netancujou... :smich:

Byla to Jane Birkin(ová).Supr ploužák.

Serge Gainsbourg, v jedne verzi s Jane Birkin, ve druhe s Brigitte Bardot

Nazev skladby je Je t'aime... - francouzsky to Miluji te

Tedy jestli je to to, co myslim. :)

• 1 měsíc později...

cau kluci, shanim tuto pisnicku.Nemate ji prosim nekdo..nasel jsem jen nejaky remix ale jeste ve spatne kvalite.Diky za pomoc -_-

:p

Upraveno od Lancelot

Ahoj

tady to máš :The 411 - On my knees :palec2:

diky Lancelot ale to je zrovna ten remix co uz mam ;)

jinak uz jsem ji nasel..kamos mi ji poslal :)

Ahoj

tady to máš :The 411 - On my knees :palec2:

diky Lancelot ale to je zrovna ten remix co uz mam ;)

jinak uz jsem ji nasel..kamos mi ji poslal :)

Aha, tak to jsem to špatně pochopil. No hlavně, že už jsi na šel co jsi hledal. ;)

Taky bych potřeboval poradit z nazvem songu.

mam kousek pisničky: http://uloz.to/101994/Music.rar

- stači mi nazev songu, připadně interpret

díky moc

nekde jinde si ji nenasel.,me to tady nejede :(

nekde jinde si ji nenasel.,me to tady nejede :(

me to sice jde ale o jaky nazev pisnicky se jedna nevim:(

• 2 týdny později...

Nazev songu sice znam.... ,,ale chci se zeptat nemate nedko v kompu todle.. -- interpret* Flo rida -nazev* Flow samo v mp3 diky....

Možná už mimo, ale neni to Mc Hammer? Nemá ty kalhoty žlutý, ale... Jukni tady :)

jo,jo. Už jsem to taky našel. Blbě jsem si to pamatoval. Je to ono.Ale dík za snahu.

• 2 týdny později...

Zdravím

Jsem zde opět, tentokrát nevíte název této písně nevim1.mp3

Díky moc

Taky bych potřeboval poradit z nazvem songu.

mam kousek pisničky: http://uloz.to/101994/Music.rar

- stači mi nazev songu, připadně interpret

díky moc

nikdo neví???

Zdravím

Jsem zde opět, tentokrát nevíte název této písně nevim1.mp3

Díky moc

Opravdu nikdo neví ani netuší, žádný tip?

Opravdu nikdo neví ani netuší, žádný tip?

Kua ja to znam, je to hodne dobry a myslim si ze se to jmenuje all my love, ale nevim od koho.. Muzes mi to poslat na mail x-press@seznam.cz cele prosim te? Zkusim zjistit vice! Diky

Celé to právě nemám, proto to hledám. Mám to z jednoho R&B Master remixu co jsem našel kdesi na internetu.

EDIT: P.S Jinak už jsem zkoušel hledat všechno z refrému a nic, tak nevím.

Upraveno od Lancelot

Kua ja to znam, je to hodne dobry a myslim si ze se to jmenuje all my love, ale nevim od koho.. Muzes mi to poslat na mail x-press@seznam.cz cele prosim te? Zkusim zjistit vice! Diky

To je pr*el, to znam, kdyz nekde neco slysim a pak hledam na netu vsechno z refrenu slovo po slove :D :D Tak to me pekne stves ze to nemas cele, uz jsem to slysel zitra po ceste do prace okoureny v aute... :(

A nazev toho remixu, toho cd by jsi si nevzpomnel? Pokusil bych se to najit, ale vedet treba alespon rok toho cd...

To je pr*el, to znam, kdyz nekde neco slysim a pak hledam na netu vsechno z refrenu slovo po slove :D :D Tak to me pekne stves ze to nemas cele, uz jsem to slysel zitra po ceste do prace okoureny v aute... :(

A nazev toho remixu, toho cd by jsi si nevzpomnel? Pokusil bych se to najit, ale vedet treba alespon rok toho cd...

Většinou to ale výjde, ale teď se nedaří. Ten chlapský hlas v tom refrému mi trochu připomíná Seala. Fakt nevím jak to najít...

Nenapadá tě aspoň nějaký interpret? Třeba nějací co tento styl zpívají.

Nenapadá tě aspoň nějaký interpret? Třeba nějací co tento styl zpívají.

Seal to neni 99% ani jeden z nich. Ale refren, to all my love, ten thousand kisses from U - to neni cernoch dle me, bude to nejaky beloh a za nim v pozadi je nejaky cernoch, vsak nenapada me naprosto nic, resime to tu uz 3.. :) Ale je to hezky kua..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.