Únor 23, 200718 r Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl. Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no.
Únor 23, 200718 r Lancelote, to je pripad pro sherloga holmese K te prvni, myslim, ze to byl Mikeš Džeksonů
Únor 23, 200718 r Lancelote, to je pripad pro sherloga holmese Ne to si nemyslím , na rádiu HEY ji hrají dost často, takže to bude od známe kapely.
Únor 24, 200718 r Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip?
Únor 24, 200718 r ja bych se pls přidal .. Hledám ty pisničky co tam hrajou hlavne ta na zacatku neznáte nekdo pls? biggrin.gif
Únor 24, 200718 r ja bych se pls přidal ..Hledám ty pisničky co tam hrajou hlavne ta na zacatku neznáte nekdo pls? biggrin.gif DROWNING POOL "Bodies" Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Let the bodies hit the floor Beaten why for Can't take much more One - Nothing wrong with me Two - Nothing wrong with me Three - Nothing wrong with me Four - Nothing wrong with me One - Something's got to give Two - Something's got to give Three - Something's got to give Now Let the bodies hit the floor Push me again This is the end Skin against skin blood and bone You're all by yourself but you're not alone You wanted in now you're here Driven by hate consumed by fear Let the bodies hit the floor Spokojen ??? Upraveno Únor 24, 200718 r od MichalF
Únor 24, 200718 r Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc
Únor 24, 200718 r Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc JJ to je moje krevni skupina :-D
Únor 24, 200718 r Jak tu písničku hráli na hej tak tam říkali ten název ale nějak jsem to přeslechl.Bylo to něco ve smyslu Changing time, nevím no. No tak kdyz tady pises tenhle nazev, tak by to mohlo byt "Child in time" od Deep Purple ... Co tento tip? Jo to je přesně ono. Dík moc JJ to je moje krevni skupina :-D Já poslouchám písně napříč hudebními styly, kromě dechovky,techna a Bíle orchideje Upraveno Únor 24, 200718 r od Lancelot
Březen 29, 200718 r Ahoj Hele tak jsem teď poslouchal rádio City, písničky z 90.let a slyšel jsem pravděpodobně tu písničku jak si se na ní ptal v lampárně Nemohl jsem si vzpomenout na název a strašně dlouho jsem jí neslyšel.....ale měla by to být ta co myslíš... Enigma - Sadennes Part 1
Březen 29, 200718 r Nebude někdo znát název písně? Je to ze začátku 90. let, něco ve stylu mezi pop a italo disco. Zpívá to chlápek, je tam text něco jako there is a long long way. Dále by mě zajímal song z této stránky. Je to video BMW. Tu hudbu jsem nedávno slyšel asi na Nově.
Květen 6, 200718 r Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Upraveno Květen 6, 200718 r od Lancelot
Květen 6, 200718 r A neví nějaká chytrá hlavinka, jak se jmenuje song z reklamy na Renaul Clio Ice+ co fčílkaj valí v TV, mělo by to být od Bee Gees Bee Gees - If you leave me now
Květen 6, 200718 r Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Upraveno Květen 6, 200718 r od drncice
Květen 7, 200718 r Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Přesně tuto jsem myslel.
Květen 7, 200718 r Nevíte někdo název písničky z reklamy na oblečení cheeroke s cenami tesco? Peter Bjorn and John - Young Folks http://mp3s.nadruhou.net/peter-bjorn-and-j...o-cherokee-f80f Přesně tuto jsem myslel. tak fajn
Květen 19, 200718 r ahoj.Nevite nahodu co je to za skupina ?http://leteckaposta.cz/557309976 Tak to znám, od nich je ještě Svařák, ale na název si nevzpomenu, možná někde najdu tu kazetu a tam to je.
Květen 19, 200718 r tak to jsem zvedavy kdo to je.....jeste jedna.....dostal jsem to cd a vubec nevim kdo to zpiva. http://leteckaposta.cz/378786723
Červen 24, 200718 r Tak jsem tady zase, zajímá mě jestli někdo neví název nebo interpreta této písně viz. úryvekhm.mp3 je to z České sody omlouvám se za kvalitu. Tu písničku hledám už zatraceně dlouho.
Červen 26, 200718 r kluci nevite nekdo jak se jmenuje ta pisnicka z reklamy T-Mobile GIRLS TALK myslim tuhle dik
Červen 26, 200718 r kluci nevite nekdo jak se jmenuje ta pisnicka z reklamy T-Mobile GIRLS TALKmyslim tuhle dik uz jsem to nasel, takze vite co
Červen 28, 200718 r Please nevite nekdoo kdo zpiva " I like to move it" ? A z jakeho roku to muze byt? Orginal ne nejaka prekopavka.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.