Přejít na obsah

Název songu

Kokeš

Doporučené příspěvky

• o 3 měsíce později...

a mám zas dotázek. Před časem jsem v TV viděl klip ( myslím tak 80. léta). Je v něm nějaký černoch nebo chlápek jak se kroutí( tancuje) ve žlutých šííírokých kalhotách. Melodie podobná Vanile Ice. Nevíte co to mohlo být? Viděl jsem pak totiž film z 80,let a zdálo se mi, že ten klip byl v titulkách tohoto filmu. Ale ať hledám jak hledám..... a pamětˇ .?Ani nemluvím. asi se to nepodaří, ale kdyby náhodou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a mám zas dotázek. Před časem jsem v TV viděl klip ( myslím tak 80. léta). Je v něm nějaký černoch nebo chlápek jak se kroutí( tancuje) ve žlutých šííírokých kalhotách. Melodie podobná Vanile Ice. Nevíte co to mohlo být? Viděl jsem pak totiž film z 80,let a zdálo se mi, že ten klip byl v titulkách tohoto filmu. Ale ať hledám jak hledám..... a pamětˇ .?Ani nemluvím. asi se to nepodaří, ale kdyby náhodou

A nezpiva se tam neco jako Masesta, Masesta ............... refren: it's a shay ay ay

Odkaz ke komentáři

Ta písnička byla zpívaná ve francouzštině nebo angličtině? Vzpomínám si na hit svého mládí, francouzská písnička "je´t´aime". Doufám že to píšu správně, je to "žtem", francouzsky miluji tě. Myslím že jednu sloku zpíval chlap, potom další sloku ženská a v refrénu furt opakovali výše zmíněné slovo a v pozadí se souložilo... Na název tohoto nápaditého interpreta si už bohužel nevzpomenu.

Každopádně byl to hit. Když byla na škole v přírodě diskotéka, tak u týhle písnička nezůstala jediná holka volná a do rytmu se pohybovali i ti kteří normálně netancujou... :smich:

Byla to Jane Birkin(ová).Supr ploužák.

Odkaz ke komentáři

Ta písnička byla zpívaná ve francouzštině nebo angličtině? Vzpomínám si na hit svého mládí, francouzská písnička "je´t´aime". Doufám že to píšu správně, je to "žtem", francouzsky miluji tě. Myslím že jednu sloku zpíval chlap, potom další sloku ženská a v refrénu furt opakovali výše zmíněné slovo a v pozadí se souložilo... Na název tohoto nápaditého interpreta si už bohužel nevzpomenu.

Každopádně byl to hit. Když byla na škole v přírodě diskotéka, tak u týhle písnička nezůstala jediná holka volná a do rytmu se pohybovali i ti kteří normálně netancujou... :smich:

Byla to Jane Birkin(ová).Supr ploužák.

Serge Gainsbourg, v jedne verzi s Jane Birkin, ve druhe s Brigitte Bardot

Nazev skladby je Je t'aime... - francouzsky to Miluji te

Tedy jestli je to to, co myslim. :)

Odkaz ke komentáři

• o 1 měsíc později...
  • o 2 týdny později...

Možná už mimo, ale neni to Mc Hammer? Nemá ty kalhoty žlutý, ale... Jukni tady :)

Odkaz ke komentáři

• o 2 týdny později...
Kua ja to znam, je to hodne dobry a myslim si ze se to jmenuje all my love, ale nevim od koho.. Muzes mi to poslat na mail x-press@seznam.cz cele prosim te? Zkusim zjistit vice! Diky

To je pr*el, to znam, kdyz nekde neco slysim a pak hledam na netu vsechno z refrenu slovo po slove :D :D Tak to me pekne stves ze to nemas cele, uz jsem to slysel zitra po ceste do prace okoureny v aute... :(

A nazev toho remixu, toho cd by jsi si nevzpomnel? Pokusil bych se to najit, ale vedet treba alespon rok toho cd...

Odkaz ke komentáři

To je pr*el, to znam, kdyz nekde neco slysim a pak hledam na netu vsechno z refrenu slovo po slove :D :D Tak to me pekne stves ze to nemas cele, uz jsem to slysel zitra po ceste do prace okoureny v aute... :(

A nazev toho remixu, toho cd by jsi si nevzpomnel? Pokusil bych se to najit, ale vedet treba alespon rok toho cd...

Většinou to ale výjde, ale teď se nedaří. Ten chlapský hlas v tom refrému mi trochu připomíná Seala. Fakt nevím jak to najít...

Odkaz ke komentáři

Nenapadá tě aspoň nějaký interpret? Třeba nějací co tento styl zpívají.

Seal to neni 99% ani jeden z nich. Ale refren, to all my love, ten thousand kisses from U - to neni cernoch dle me, bude to nejaky beloh a za nim v pozadi je nejaky cernoch, vsak nenapada me naprosto nic, resime to tu uz 3.. :) Ale je to hezky kua..

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...