PetrK79 Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Ahoj kluci, mam dotaz kdo by věděl.. mam park asistenta, takovou tu vecicku co parkuje sama :-) ale jen podelne. Tchan na tiguanu má možnost vybrt příčný nebo podelny parkování opakovanym stiskem asistenta. Mne to na supu nejde. Takze bud se prepina jinak, nebo treba nejaky dokodovani? Na netu jsem k tomu nic nenašel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Jaky je rok vyroby auta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 26. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Právě teď, M_ike napsal: Jaky je rok vyroby auta? 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 26. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Je to sup pred faceliftem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Z návodu k obsluze Superb 2018: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 26. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 Mam 2015 a umi oboji. No este jsem to nikdy nepouzil v provozu. Jem v praci na parkovisti kdyz jsem chtel zjistit jak to umi parkovat a nechtel sem byt za blbce na sidlisti 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrK79 Vloženo 26. Červenec 2022 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2022 No ja to taky ještě nepouzival :-) akorát mi bylo divny ze mi to neprepina moznosti.. no ze se to nastavuje samo podle potřeby, to by mne nenapadlo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Delphin Vloženo 29. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 29. Červenec 2022 Já měl taky 2018 a kolmo parkovat uměl. Stačilo zapnout asistenta, blinkrem vybrat stranu a pokud byla mezera ne šířku auta, asistent sám přepnul z podélného na kolmé parkování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.