rimsy2 Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 (editace) Ahoj, chtěl jsem zobrazit data z Google kalendáře přímo v Columbusu nicméně asi neumím přidělit oprávnění (Android 11). V každém případě po instalaci v autě jsem skončil po zvolení účtu na hlášce: "Tato aplikace je blokována" (pokusila se získat citlivé údaje ve Vašem účtu Google, přístup jsme zablokovali). Editováno: 30. Červenec 2022, autor: rimsy2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 30. Červenec 2022 Sdílet Vloženo 30. Červenec 2022 (editace) Od konca mája Google veľmi intenzívne blokuje prístupy aplikácií tretích strán. Využívam služby Google Workspace pod vlastnou doménou a tak ako mi prestal fungovať aj tento Škoda kalendár, tak podobne mám problém na mojej tlačiarni so skenovaním dokumentov do mailu. Pritom som si všetko potrebné povolil cez Google Admin, ale aj tak ma to blokuje. V poslednom čase to ide s Google a ich službami dolu vodou, mám pocit, že robia všetko preto aby prišli o zákazníkov. Editováno: 5. Srpen 2022, autor: e1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 4. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2022 Odpověď od ŠA - intenzivně to řeší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shooter.jk Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 Funguje Vám už někomu ten Google kalendář v autě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 23. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 (editace) Dnes již funguje (verze 3.0.2) Editováno: 23. Srpen 2022, autor: rimsy2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 Aj mne už pár dní funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shooter.jk Vloženo 27. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2022 Super, mně už taky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.