Nexus Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 Vybila se mi baterka v klíči, tak jsem jí vyměnil a teď mi nejde centrál na dálku, neví někdo jak se znova kóduje klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke288 Vloženo 26. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 26. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 26. Listopad 2006 eee, to je jedno z aut co nám přivezli k prodeji a v jednom klíčí byla vybitá baterie, ta octávka má teprve 60 000km. Tak asi hodne zamykali a odmykali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinRS Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Dost divné že komfort zapomene dálku?????musí si to pamatovat i když se vše odpojí jak auto tak baterie v ovladači.....!!!!! M. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Speeder Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 (editace) Skús, raz odomknúť a hneď zamknúť kľúčom, a potom by mala fungovať aj diaľka, mne to semtam tak funguje. Editováno: 29. Listopad 2006, autor: 62454 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 tak v servisu mi řekli, že se to občas takhle rozhodí, že po výměně nejde,tak tam jsem v pátek objednanej, uvidíme co se dovim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 měli by jste se držt hlavně odborných názvů nebo jak to nazvat.Bochybuji,že budete k dálce přizpůsobovat klíč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
String1 Vloženo 13. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 Vraž klíč (druhý) do zapalování, zapni ho. Tím klíčem, co ti nejde z venčí zamkni zámek u dvěří, zmáčkni dálku. Pak by měl fungovat, snad si to pamatuju dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 13. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 13. Prosinec 2006 dík zítra zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otakaro Vloženo 14. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2006 OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal Já prodával Fabii po 3,5 letech a ve sklopným klíčku jsem měl stále původní baterii. Používaný byl několikrát denně (víkendy teda jen občas). A to jsem jednou při mytí oken vykoupal ten klíček ve kbelíku s vodou. Ani jsem ho nerozebíral, jen jsem z něj vyklepal vodu, tedy spíš z jeho záhybů, úpně dovnitř se nejspíš nedostala. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 16. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 16. Prosinec 2006 tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_honzik Vloženo 17. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2006 sice to sem nepatri, ale chtel bych vedet jestli je mozne dodelat ke standartnimu klici, takovy ten vystrelovici s dalkovym ovladanim. dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host KK Vloženo 18. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2006 Udělat jde,ale je otázka,jestli bude fungovat D.O.Záleží na verzi C.Z. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_honzik Vloženo 22. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2006 a nejaka rada jak to poznam? koukal jsem na strankz alesia a ten tam neco takoveho nabizi, ale nejsem si tim moc jisty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 23. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2006 Když zamkneš klíčem,bliká Ti SAFE kontrolka?Pokud ne ,tak máš problém v zámcích nebo něčem jiném.může to být i špatně namontovaným rádiem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexus Vloženo 24. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2006 bliká Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Guest_Marek Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Moze mi niekto vysvetlit aky suvis ma zle zapojene radio s dialkovym ovladanim CZ? Podla schemy je konektor radia priamo napojeny na reproduktory a s riadiacou jednotkou komfortnej elektroniky(v nej je cip pre dialk. ovladanie)-OCTAVIAI,2001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. leden 2007 Sdílet Vloženo 3. leden 2007 Ptáš se dobře, ale na blbým místě. Jseš v sekci O II. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pichlicek Vloženo 18. Květen 2007 Sdílet Vloženo 18. Květen 2007 tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boco Vloženo 26. Červen 2007 Sdílet Vloženo 26. Červen 2007 To nikto nevie pomoct??? :help: tak jsem to zkoušel a stále to nejde tak asi je dálka už v hajz... Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smrca Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 To nikto nevie pomoct??? :help: Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře. ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide... Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste. Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide. mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? Dik! Jak jsi dopadl v servisu? mam stejny problem-po vymene baterie blika dioda ale auto nereaguje ani po synchronizaci dle manualu :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.