Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Vybila se mi baterka v klíči, tak jsem jí vyměnil a teď mi nejde centrál na dálku, neví někdo jak se znova kóduje klíč? :kuk:

OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal

• Autor

eee, to je jedno z aut co nám přivezli k prodeji a v jednom klíčí byla vybitá baterie, ta octávka má teprve 60 000km. Tak asi hodne zamykali a odmykali :D

Dost divné že komfort zapomene dálku?????musí si to pamatovat i když se vše odpojí jak auto tak baterie v ovladači.....!!!!!

M.

Skús, raz odomknúť a hneď zamknúť kľúčom, a potom by mala fungovať aj diaľka, mne to semtam tak funguje.

Upraveno od 62454

• Autor

tak v servisu mi řekli, že se to občas takhle rozhodí, že po výměně nejde,tak tam jsem v pátek objednanej, uvidíme co se dovim :))

měli by jste se držt hlavně odborných názvů nebo jak to nazvat.Bochybuji,že budete k dálce přizpůsobovat klíč

• 2 týdny později...

Vraž klíč (druhý) do zapalování, zapni ho. Tím klíčem, co ti nejde z venčí zamkni zámek u dvěří, zmáčkni dálku. Pak by měl fungovat, snad si to pamatuju dobře.

• Autor

dík zítra zkusim

OT: za jak dlouho se ti vybila? me drzi uz skoro dva roky a zil jsem v tom, ze az se vybije, tak ji vymenim a jede se dal

Já prodával Fabii po 3,5 letech a ve sklopným klíčku jsem měl stále původní baterii. Používaný byl několikrát denně (víkendy teda jen občas). A to jsem jednou při mytí oken vykoupal ten klíček ve kbelíku s vodou. Ani jsem ho nerozebíral, jen jsem z něj vyklepal vodu, tedy spíš z jeho záhybů, úpně dovnitř se nejspíš nedostala.

• Autor

tak jsem to zkoušel a stále to nejde :( tak asi je dálka už v hajz... :angry:

sice to sem nepatri, ale chtel bych vedet jestli je mozne dodelat ke standartnimu klici, takovy ten vystrelovici s dalkovym ovladanim. dekuji

Udělat jde,ale je otázka,jestli bude fungovat D.O.Záleží na verzi C.Z.

a nejaka rada jak to poznam? koukal jsem na strankz alesia a ten tam neco takoveho nabizi, ale nejsem si tim moc jisty

Když zamkneš klíčem,bliká Ti SAFE kontrolka?Pokud ne ,tak máš problém v zámcích nebo něčem jiném.může to být i špatně namontovaným rádiem.

• Autor

bliká :palec2:

• 2 týdny později...

Moze mi niekto vysvetlit aky suvis ma zle zapojene radio s dialkovym ovladanim CZ? Podla schemy je konektor radia priamo napojeny na reproduktory a s riadiacou jednotkou komfortnej elektroniky(v nej je cip pre dialk. ovladanie)-OCTAVIAI,2001

Ptáš se dobře, ale na blbým místě. Jseš v sekci O II. ;)

• 4 měsíce později...

Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře.

• 1 měsíc později...

Pokud nejde otevřít dálkovým ovládáním kvůli nesouhlasu kódu, provádí se synchronizace takto: zmáčkni tlačítko na dálkovém ovladaní a pak do jedné minuty odemkni klíčem dveře.

ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide...

Navod popisany vyssie (presne ako je v navode k autu) nepomohol, stale to iste.

Ledka pri stlaceni tlacitka blika rovnako ako na kluci kt. ide.

mate nieto inu radu alebo mam ist rovno do servisu? :help:

Dik!

To nikto nevie pomoct???

:help: :help: :help:

ja mam presne rovnaky problem - nahradny kluc ktory normalne vobec nepouzivam mi nefunguje (dialkove ovladanie). Ked otvorim klucom tak sa po chvilke spusti alarm (original) ale nastartovat s nim ide...

Dik!

• 8 měsíců později...
To nikto nevie pomoct???

:help: :help: :help:

Dik!

Jak jsi dopadl v servisu?

mam stejny problem-po vymene baterie blika dioda ale auto nereaguje ani po synchronizaci dle manualu :-(

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.