reddy Vloženo 28. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2006 neměli. já je taky neměl, už jsem je vyměnil za ty s mlhovkama, ty bez mlhovek se mě válí někde doma, nikdo je nechce ani zadarmo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 4. leden 2007 Sdílet Vloženo 4. leden 2007 Tady je důkaz zde si mužete koupit světla bez a s mlhovkami http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=20450 na přeedfacelift. U faceliftu taky a světla bez mlhovek jsou dražší http://www.aci.cz/default.asp?cls=spresenttrees&strid=4746 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 viděl sem hada chcat,koně blit,indianskou babici kouřit střelny prach,ciganskou maringotku na střeše,ale octu bez mlhovek?to tedy ne,a nedokažu si ty světla představitklobouk dolů Já viděl ještě nabouraný letadla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 6. leden 2007 Sdílet Vloženo 6. leden 2007 mmm vidim ze jsou tady vsichni chytri ..Toncek me ale pekne rozesmal ..to, toho asi fakt moc nevidel jak nevi ze nejsou u nekerych oket mlhy.. Ale tak co no.....vsichni nemuzou bejt dokonali.........Toncek a ber to z te humor-stranky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 31. leden 2007 Sdílet Vloženo 31. leden 2007 Neco pro toncek-a.... Octavia 2005 TOUR, climatronik, elektrika atd.. a toto je predni svetlo - bez mlhovek!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toncek Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 social edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 1. Únor 2007 Sdílet Vloženo 1. Únor 2007 social edition No mezi nami devcaty ty mlhovky v teto vysce a v techto svetlech jsou na pi*u!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.