MAr(c)el Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 todle je daleko zajimavejsi ... ja sel az na tech 220 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 jj, byl to kanec. Ale to video je uplne jine. Jeste ho nekde na disku mam. Vim co myslite, ale tam nebylo zrychleni za 18,5 sekundy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Je u toho napsano Fabia HTP. A HTP ma takovy zvuk v kabine... Podľa zvuku je to určite fabia HTP, aj mne to tak ťahá, ale dole kopcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Ahoj kluci, našel jsem bohužel nepopsané video, nevíte co je to zač? Je to 55kW, nebo snad 74kW?Thank You Bez ohledu, co k tomu zde již bylo napsáno, si myslím, že se jedná o 1,4/44 kW, protože si pamatuji, že jsem toto video tady někde už viděl (možná to bylo na "starých stránkách"). Odpovídá tomu i stav najetých km na tachometru, který si rovněž pamatuju. Kromě toho ani ta dunivá zvuková kulisa nenapovídá, že by se mělo jednat o HTP. 1.2 47kw s izolovanou kapotou(tj nepočuť pískanie ako vonku) má taký trochu dunivý zvuk. Je to určite htp(môžeme sa staviť ), ale ako som už povedal, dole kopcom. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 jj, to video ohledne 1.4 mpi 44kW bylo uplne jine. Kdyz ho najdu, tak ho sem pak dam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jj, je to HTP už když na začátku to trochu prošlápne, tak je pěkně slyšet, ale přikláněl bych se ke slabší verzi tedy 40Kw. Vím čím jezdím nééé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Česká 1,4 MPi se mi nezdá, to nad 4000 ot už netahá Spíš bych řekl 55kW. Klucí, asi máte recht. Fakt to vypadá na HTP, protože přesně tak jak píše Alan 07 na začátku je to slyšet. A hlavně od začátku se mi nezdá, že by MPi šlo tak dobře do otáček. Ta moje 44kW svině při 4.000 ot úplně zdechne a táhne asi jako Š105 před generálkou A to že je to tam napsané, je tak: to video je na YouTube dvakrát, jednou je popsaneé jako HTP, po druhé je to noname. A taky zvedám palec pro HTP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To je jasná Haťapka.. Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list.. Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím. aspoň tachometrových... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Xp3: K cemu je ti platny, ze to jde tak rychle do otacek, kdyz to ma 0 - 100 za 18,5 sekundy A jestli chces poradit jak krapet poladit vykon, tak napis, dam par nenasilnych rad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomV Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Xp3: K cemu je ti platny, ze to jde tak rychle do otacek, kdyz to ma 0 - 100 za 18,5 sekundy A jestli chces poradit jak krapet poladit vykon, tak napis, dam par nenasilnych rad MPi krapet poladit? Ze by koupit HTP? Ja vim, ze to bude bolet, ale ja jsem proste musel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To je jasná Haťapka..Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list.. Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím. aspoň tachometrových... ty si dabel bylzde tak potom daj vediet ci si ju prekonal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor a este som zabudol tu mate 1.4ku http://www.youtube.com/watch?v=6L3JEdcIaaU&NR Editováno: 28. Listopad 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor Jéje, další provokatér. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor Jéje, další provokatér. ale jaky provokatera ja zato nemozem ze 1.4 MPI netaha tak ako HTP a dost uz! ! ! ! Editováno: 28. Listopad 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor Jéje, další provokatér. ale jaky provokatera ja zato nemozem ze 1.4 MPI netaha tak ako HTP a dost uz! ! ! ! Tak teď rozumím buď prvnímu a nebo druhýmu příspěvku, ale obou dohromady ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor a este som zabudol tu mate 1.4ku http://www.youtube.com/watch?v=6L3JEdcIaaU&NR Vies do kolko toci 16v 74kw? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 chlapci to je diesel pozrite ako ma nizko 4000 tis otacky a to htp nema a any ziadny benzinovy motor a este som zabudol tu mate 1.4ku http://www.youtube.com/watch?v=6L3JEdcIaaU&NR Vies do kolko toci 16v 74kw? bemo ja som tam dal video 1.4 50 kw a nechapem co ty tu miesas 16V 74KW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bemo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Ja narazam na to ulozenie otacok 4000 http://forum.skodahome.cz/uploads/post-35-1164568192.jpg Btw. tu mas maximalku 16v 74kw a potom chcem vidiet tych 195km/h u htp http://www.youtube.com/watch?v=3pLn1FiZA0o...related&search= Editováno: 28. Listopad 2006, autor: Bemo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 (editace) Ja narazam na to ulozenie otacok 4000 http://forum.skodahome.cz/uploads/post-35-1164568192.jpg ok ja ta beriem ale v to videu o ktorom sa bavime mne ide oto ze ide 4000 tis a po 4000tis zacina cervene pole takze som usudil ze je to diesel bavime sa o tymto videu Editováno: 28. Listopad 2006, autor: V/// RS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Ja narazam na to ulozenie otacok 4000 http://forum.skodahome.cz/uploads/post-35-1164568192.jpg ok ja ta beriem ale v to videu o ktorom sa bavime mne ide oto ze ide 4000 tis a po 4000tis zacina cervene pole takze som usudil ze je to diesel Tak se to tu začíná nějak míchat. Za prvé: o jakém videu se bavíme? Kde je červené pole po 4000 ot? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xp3 Vloženo 28. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Ja narazam na to ulozenie otacok 4000 http://forum.skodahome.cz/uploads/post-35-1164568192.jpg ok ja ta beriem ale v to videu o ktorom sa bavime mne ide oto ze ide 4000 tis a po 4000tis zacina cervene pole takze som usudil ze je to diesel bavime sa o tymto videu Aha, tak to jo. Já myslel že chceš provokovat, že to první video (v prvním příspěvku v tomto vláknu) je diesel. OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Jj, je to HTP už když na začátku to trochu prošlápne, tak je pěkně slyšet, ale přikláněl bych se ke slabší verzi tedy 40Kw. Vím čím jezdím nééé Určite vieš. Avšak toto tu vyzerá na 1.2 12V, neviem aká verzia(nejako lepšie odhlučnená -asi elegance?), viezol som asi 3 takýmito htpčkami a jedno z nich malo taký zaujímavý zvuk ako na tom videu. Čo to bolo za výbavu neviem, ale určite to bol 12ventil. Tie ostatné fabie, vrátane mojej mali taký suchý zvuk.. A ešte to, že 1.2 6V je sprevodovaná tak, že pri 4000 otáčkach na 5 prevodovom stupni dáva tachometrových 120-125. 12ventil dáva pri 4000 otáčkach presne tak ako vo videu, t.j. 110-115 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
megac Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 To je jasná Haťapka..Jinak jsem si udělal nový rekord v neděli...195km/h...naštěstí nezměřených radarem...to by mi sebrali i rodný list.. Já tu 200 s 1,2 stejně pokořím. aspoň tachometrových... Si robíš srandu, nie? Pretože na HTP dosiahnuť 195, to by si musel vyhodiť všetky sedačky z auta, rezervu, basbedňu a ďalšie veci. Potom ísť až do červených otáčok a ešte k tomu dolu kopcom. A čo pneu? Nie sú pneu na tieto nízkoobjemové fabie robené do 180km/h? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alan 07 Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 No pěkně se to tady začíná míchat Ještě, že těch motorů do fábií nedávají víc. V/// RS: neříkej, že ta fotka je z 1,2 HTP.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host V/// RS Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 No pěkně se to tady začíná míchat Ještě, že těch motorů do fábií nedávají víc. V/// RS: neříkej, že ta fotka je z 1,2 HTP.... nie to su z diesla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.