Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Řeším konfiguraci Škody Kodiaq a všimnul jsem si při pohledu na autech které již jezdí po ulici, že na některých je z pohledu zezadu viditelný zadni tlumič výfuku a u některých aut je zcela schovaný.

Dotaz je jestli se to týká jen některých vybav nebo jaka věc má na tuto skutecnost vliv. Nějaká konkrétní konfigurace?

Zajímá mě na kterých autech ( konfiguraci ) tento tlumič výfuku je vidět a na kterých je zcela schovaný? Myslím pohledem přímo zezadu.

Vloženo

Tvar a prevedenie kompletného výfuku ( vrátane tlmiča ) závisí vždy od motorizácie.

Čo sa týka prevedenia tvaru zadného nárazníka ( ktorý by mohol zakrývať tlmič ) , sú tri základné:

1., pre RS

2., pre L&K a Sportline

3., všetky ostatné výbavy

Vloženo

Viděl jsem Style a Sportline jak s viditelným tak se schovaným tlumičem. Takže nárazník u těchto dvou verzi na to nebude mit vliv. Co se týče motorizaci tak to nevím, protože na ulici to neumím poznat. A nevím jak vypadají výfuky u jednotlivých motorizaci.

Viditelný tlumič je vidět ze zadního pohledu posunutý doleva a končí ve středu auta.

Myslel jsem jestli na to nemá vliv třeba rezerva nebo jiná výbava.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...