Fr33dom Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Cauky, nemáte někdo naprodej za rozumnou cenu nefunkční přístrojovku?chci to na pokusy.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 A ZDE jsi to zkousel? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fr33dom Vloženo 27. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Ted jsem si všimnul, že dole je sekce bazar, dnes jsem se tady zaregistroval, takže to tu moc neznám.Sorry že jsem to dal do špatné sekce. Do té nabídky jsem ted koukal, ale nikdo moc neprodava nefunkční přístrojovku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 27. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2006 Myslim, ze admini pri prvnim prohresku privrou oko. Ja se primlouvam, jsou zde i horsi pripady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.