ericky Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 (editace) Ahojte, viete niekto poradit ako co najjednodusie je prepchat usb kabel od napajania k vetraku na lavej vodicej strane? Moj ciel je mat drziak na telefon vo vetraku a moct nabijat a pouzivat CarPlay. V strede to mat nechcem nakolko mobil by zavadzal vstavanemu displaju a lepit na palobuvku alebo sklo drziaky na telefon tiez nechcem. Asi by bolo najjednoduchcie ho dostat cez bocny panel, vid foto, do skrinky s poistkami len nevime ako ho potom pretiahnut az na druhu stranu cez stred a nasledne ho vyviest von k usb zasuvke. Este som to nikde nerozoberal, nerad by som nieco ulomil. Dakujem kazdemu za rady. Dik. Editováno: 19. Srpen 2022, autor: ericky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 19. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Ideálně na spínanou pojistku s klíčem něco jako je toto: https://www.kamery-do-auta.cz/cs/sleva-pojistkove-pouzdro-s-odbockou-a-autozasuvkou-velikost-standard-vcetne-1-ks-pojistky-1/ a přitáhnout přímo. To USB pod rádiem stejně dává max 500mA (předpokládám že SmartLink nemáš, když řešíš mobil) a z pojistek vytáhnout rovnou tím bočním panelem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 19. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 19. Srpen 2022 Takto nebude fungovat CarPlay. Ja potrebujem fyzicky pretiahnut kabel od usb konektora. Toto mi nepomoze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 (editace) Kup si adapter na bezdrotovy carplay a mozes mat telefon hocikde Editováno: 20. Srpen 2022, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ericky Vloženo 20. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 20. Srpen 2022 Tie adaptéry su na 2 veci. Pri hovoroch zlá odozva, prepínanie pesničiek niekedy po par sekundách atd. Jedine ze ma niekto inú skúsenosť, ale na kábel sa to určite nevyrovná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 22. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 22. Srpen 2022 (editace) Nevyrovna, ale dost dobre ho nahradza. Ja pouzivam k relativnej spokojnosti. Ta odozva nie je vobec tak strasna Editováno: 22. Srpen 2022, autor: misor1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2022 V 20. 8. 2022 na 14:58, ericky napsal: Tie adaptéry su na 2 veci. Pri hovoroch zlá odozva, prepínanie pesničiek niekedy po par sekundách atd. Jedine ze ma niekto inú skúsenosť, ale na kábel sa to určite nevyrovná. A to máš z vlastní zkušenosti anebo jsi o tom pouze slyšel? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.