chanzy Vloženo 23. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2022 Zdravím, nestalo se vám někdy, že při poslechu nějaké "basovější" hudby slyšíte z reproduktorů/dveří takové podivné zvuky podobající se cvrčkovi? Podařilo se mi to natočit https://photos.google.com/share/AF1QipNfpa89VoxRAX1nigNwmhyWoI2V5zNxOGurIHKeEtxQ3bG7X4_HVqE0QyjG5QCUtw?key=eWw0ZkQweVVlSy15S3RRRkotNHNXeDdEWWgxUHh3 Spíš než reproduktor se mi zdá, že je něco uvolněného ve dveřích, protože když se třeba o dveře opřu, tak to přestane. Zároveň je takové malé "cvrknutí" slyšet i u zavření dveří. Dle ŠA tam není nic špatně (auto je ještě v záruce). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joscer Vloženo 24. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2022 @chanzy Poslouchám v autě víceméně jen Rádio Beat, kde o basovější hudbu není nouze. Žádný problém "cvrčkovitého" charakteru jsem nezaznamenal. Ani při zavírání dveří. A to máš od koupě auta nebo se to projevilo po nějaké době provozu? Já mám najeto zatím "jen" necelých 4 a půl tisíce km od 5.května, kdy jsem auto přebíral. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chanzy Vloženo 25. Srpen 2022 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2022 Jsem 2.majitel, je to tam od začátku co jsem auto převzal. Každopádně v 1 servise mi řekli, že se jim to zdá normální. Tedy, že reproduktory v autech nejsou kvalitní a mám si upravit nastavení reproduktorů :-D na to, že to dělá i při dovření dveří mi řekli, že s tím nic neudělají, že to je nejspíš normální (což si úplně nechci myslet u auta týhle cenový kategorie). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.