Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím, 

nestalo se vám někdy, že při poslechu nějaké "basovější" hudby slyšíte z reproduktorů/dveří takové podivné zvuky podobající se cvrčkovi? Podařilo se mi to natočit

https://photos.google.com/share/AF1QipNfpa89VoxRAX1nigNwmhyWoI2V5zNxOGurIHKeEtxQ3bG7X4_HVqE0QyjG5QCUtw?key=eWw0ZkQweVVlSy15S3RRRkotNHNXeDdEWWgxUHh3

Spíš než reproduktor se mi zdá, že je něco uvolněného ve dveřích, protože když se třeba o dveře opřu, tak to přestane. Zároveň je takové malé "cvrknutí" slyšet i u zavření dveří. Dle ŠA tam není nic špatně (auto je ještě v záruce).

@chanzy Poslouchám v autě víceméně jen Rádio Beat, kde o basovější hudbu není nouze. Žádný problém "cvrčkovitého" charakteru jsem nezaznamenal. Ani při zavírání dveří.

A to máš od koupě auta nebo se to projevilo po nějaké době provozu? Já mám najeto zatím "jen" necelých 4 a půl tisíce km od 5.května, kdy jsem auto přebíral.

• Autor

Jsem 2.majitel, je to tam od začátku co jsem auto převzal. Každopádně v 1 servise mi řekli, že se jim to zdá normální. Tedy, že reproduktory v autech nejsou kvalitní a mám si upravit nastavení reproduktorů :-D na to, že to dělá i při dovření dveří mi řekli, že s tím nic neudělají, že to je nejspíš normální (což si úplně nechci myslet u auta týhle cenový kategorie).

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.