Přejít na obsah

Cvrček v reproduktoru


Doporučené příspěvky

Zdravím, 

 

nestalo se vám někdy, že při poslechu nějaké "basovější" hudby slyšíte z reproduktorů/dveří takové podivné zvuky podobající se cvrčkovi? Podařilo se mi to natočit

 

https://photos.google.com/share/AF1QipNfpa89VoxRAX1nigNwmhyWoI2V5zNxOGurIHKeEtxQ3bG7X4_HVqE0QyjG5QCUtw?key=eWw0ZkQweVVlSy15S3RRRkotNHNXeDdEWWgxUHh3


Spíš než reproduktor se mi zdá, že je něco uvolněného ve dveřích, protože když se třeba o dveře opřu, tak to přestane. Zároveň je takové malé "cvrknutí" slyšet i u zavření dveří. Dle ŠA tam není nic špatně (auto je ještě v záruce).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@chanzy Poslouchám v autě víceméně jen Rádio Beat, kde o basovější hudbu není nouze. Žádný problém "cvrčkovitého" charakteru jsem nezaznamenal. Ani při zavírání dveří.

A to máš od koupě auta nebo se to projevilo po nějaké době provozu? Já mám najeto zatím "jen" necelých 4 a půl tisíce km od 5.května, kdy jsem auto přebíral.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem 2.majitel, je to tam od začátku co jsem auto převzal. Každopádně v 1 servise mi řekli, že se jim to zdá normální. Tedy, že reproduktory v autech nejsou kvalitní a mám si upravit nastavení reproduktorů :-D na to, že to dělá i při dovření dveří mi řekli, že s tím nic neudělají, že to je nejspíš normální (což si úplně nechci myslet u auta týhle cenový kategorie).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...