Martin TDi Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Šumava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fire Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Brnooooooooooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Duben 2008 Sdílet Vloženo 17. Duben 2008 Brnooooooooooooo Taky tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octaviaman Vloženo 18. Duben 2008 Sdílet Vloženo 18. Duben 2008 Šumava to je široký pojem,hodně široký!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Parno Vloženo 26. Duben 2008 Sdílet Vloženo 26. Duben 2008 (editace) Gablonz a / N Editováno: 26. Duben 2008, autor: Parno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 4. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Taky tak Brno toje to Hlavni mesto ze?.. pak je Dolní Němčí,Praha, atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Brno toje to Hlavni mesto ze?.. pak je Dolní Němčí,Praha, atd. Jjjj,Dolněmčí. V kačáku jsem se koupal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
udo Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Gablonz a / N a kolega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 4. Květen 2008 Sdílet Vloženo 4. Květen 2008 Brno toje to Hlavni mesto ze?.. pak je Dolní Němčí,Praha, atd. Tesne vedle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ilja Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 tak ja jsem z Oxfordu, ale puvod je Karlovy Vary......koukam zatim nikdo myslim z tech Varu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Tam kde dělají olomoucké tvarůžky. takže OLOMOUC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenda69 Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Kamenice, jižně cca 20km od Prahy. Skuheř vedle nás je teď mnohem známější (Sahula) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franta2008 Vloženo 1. Červen 2008 Sdílet Vloženo 1. Červen 2008 Náchod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klucina Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 FRYDEK - MYSTEK ZDRAVI VŠECHNY.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 FRYDEK - MYSTEK ZDRAVI VŠECHNY.. JJ jedine Frydek-Mistek jsi primo z F-M? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řepík Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 ze soutoku Labe a Orlice, takže Hradec Králové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 FRYDEK - MYSTEK ZDRAVI VŠECHNY.. skoda,mohli jsme pokecat, kdyz jsem tam jezdil tri roky, pristi tejden tam jedu snad naposledy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tripleTTT Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 Brnoooooo ooooooooo a Hranice na Moravě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martino Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 nedaleko od Prešova, konkretne.... no to je jedno je to len mala bodka na mape Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
666dia Vloženo 2. Červen 2008 Sdílet Vloženo 2. Červen 2008 koukám, že je tady dost Prostějováků...tak já taky Prostějov.... i když...přes týden Praha... no jo....práce v PV není moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romario Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Koukam ze tohle tema nejak utichlo.Poctive jsem ho zase cely probehnul a zjistil ze jsem na tom asi nejhur ze vsech.Z toho nejsevernejsiho vybezku jsem tady asi jenom ja.Neblizsiho dalsi cleny jsem lokalizoval tak 40-50 km.To je pech. Tak jestli je tady nekdo z oblasti Rumbukr,Varnsdorf tak se hlaste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seth Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 A to já jsem z rodiště těch vašich čtyřkolových hraček .. v MB jsem se narodil a celej život bydlím kousek opodál, v jedné celkem klidné vesničce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juro sdi Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Prašice okr. Topolčany (rekr. oblast DUCHONKA) SLOVENSKO. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yockey Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 ja sem tež ze slovenska, od prievidzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CIJOML Vloženo 17. Květen 2009 Sdílet Vloženo 17. Květen 2009 Ja sem prazak a ZADNA NAPLAVENINA!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.