gismo Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zdravim, docela zacinam premejslet o novych naraznicich a prazich na svou okynu rv 97. Predni se mi libi jako decentni reseni RS naranzik. Pokud by se tu nasel nejakej peknej vzhledove a byl decentni (kvli stylu auta), tak bych byl rad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davon Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 Zdravim, docela zacinam premejslet o novych naraznicich a prazich na svou okynu rv 97.Predni se mi libi jako decentni reseni RS naranzik. Pokud by se tu nasel nejakej peknej vzhledove a byl decentni (kvli stylu auta), tak bych byl rad. Koukni na Speedy tuning naraznik, ten je hoodne stylovej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Já prodávám svůj zadní.. Cena by byla 2700,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 další foto je bez toho vyklenku na spz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 a ještě jedna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Co je to za barvu? Mam tu trochu rozhazeny barvy. Jestli je to tmave modra metla, tak by to bylo i good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fany Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Je to modrá metla ale ne ta tvoje, je to z dvojkové řady octavie a v laku jsou přídány střídavě tři perleti.. Na rohách byli malé praskliny tak je to slaminováno a vykytované.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gismo Vloženo 29. Listopad 2006 Autor Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Je to modrá metla ale ne ta tvoje, je to z dvojkové řady octavie a v laku jsou přídány střídavě tři perleti.. Na rohách byli malé praskliny tak je to slaminováno a vykytované.. Jako je peknej, jen mi tom trochu "vadi", ze tam neni misto pro ladenej vejfuk, ten sice zatim nemam, ale az bude, tak yb se mi do toho nechtelo rezat diry. To spis naraznik z RS, nebo jemu podobnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.