Jupol Vloženo 29. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2006 Nazdar páni. Pravé predné svetlo na Fábii mám prasknuté. Všade mi tvrdia, že len ten plast - sklo nejde kúpiť a podla fóra sa i blbo svetlo rozoberá. Nemáte nejaké skúsenosti? Kde ho kúpiť a ako na tú výmenu? Nové svetlo sa mi zatial kupovať nechce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogofogo Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 no nerad bych svíčkoval ale toto asi fakt nezoženieš...jedine že by tu bol niekto kto tie svetla priamo skladá:-) hehe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Mám skla na světla s chrom rámečkem P a L.Výměna je jednoduchá,dneska jsem to dělal a zabralo to asi hodinu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orel Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 A čím to lepíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 A čím to lepíš? Lepidlem na akvária,má podobnou konzistenci jako originál čím je to lepený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Majk: Hlavne cim a jak sundavas to puvodni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 ja nahrievam na 80 v trube a potom pačim pomaly skrutkovačom. ale hlavne opatrne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Majk Vloženo 6. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 6. Prosinec 2006 Jak píše Profor,podle jeho návodu.Nahřát v troubě a rozlepit,jde to lehce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.