Johanpuf Vloženo 1. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2006 (editace) Zdravím Vás všetkých majitelov Octaviek, dnes cestou z práce sa mi stala taká vec že auto prestalo,teda ani nezačalo kúriť a teplota išla takmer na maximum.po čase to povolilo a potom zase takmer na max.Skúšal som aj tomu trochu vytočiť ale nepomohlo,čo sa mohlo stať?a pritom voda nebublala. poradte mi prosím kto mal podobny problem ako to zistim čo tomu je? Diky moc jozef SR Octavia 1,6 Glxi, 74kw/100k, r.v.1999, 170000km Editováno: 2. Prosinec 2006, autor: Johanpuf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fiam Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Skus vymenit teplotne cidlo.To zvykne dost casto odist. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pike Vloženo 2. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2006 Jestli ta cesta byla dostatecne dlouha a motor byl zahraty a presto auto netopilo je to stopro vodni pumpa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johanpuf Vloženo 3. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Diky moc, dnes som to dal pozrieť jednému známemu a volal mi že vodná pumpa bola úplne rosipaná, takže našťastie to nebolo tesnenie. diky moc určite sa ešte ozvem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.