Přejít na obsah

Dušení motoru za jízdy

johnxx

Doporučené příspěvky

Problém spočívá při jízdě s ohřátým motorem. Dříve to občas za jízdy cuklo, tomu jsem nevěnoval žádnou pozornost.Dnes se mi stalo, že za jízdy při ohřátém motoru mi auto najednou přestalo táhnout, začalo přerušovaně jet a na konec úplně chcíplo, úplně se udusilo.Zastavil jsem, znovu nastartoval a zase jelo, občas cuklo.

Kde je problém? Mám O1, r.v. 98, motor 1,6 55kw, 150000 km najeto

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

Takže Pánové.O výkendu jsem dal do kupy výfuk, tedy ten vlnovec, dal jsem tam UNI a zavařil, výfuk je O.K.

Druhý den mi nechtělo naskočit auto, nešla jiskra do rozdělovače, koupil jsem novou indukční cívku značky BERU, cena 1800 kč, vše O.K., už startuje.

Dnes auto opět kuckalo a dusilo se, tak jsem koupil nové 3-bodové svíčky BRISK, novou sadu zapalovacích kabelů.

Auto se pořád dusí, sem tam jede v poho, ale zase dusí, kucká, no prostě hrůza.Co s tím? Na VAG se nemůžu dostat, všude po Vysočině v servisech mají narvaný a nemají čas.

Jo a ještě jsem měl odpojenou baterii, ale pouze - pól a alternátor.

Odkaz ke komentáři

Ahojky a co takhle regulační klapku vzduchu,kde klapku otevírá plynový pedál.Tento samí problém jsem měl já taky mám ten samí motor 1,6 55kw rv.98.Auto se za jízdy jakoby přidusí ale pak zase jede.jediný co jsem neměl bylo to chcípání,ale zkusit se má vše ne.Já jsem byl v servisu a tam mi řekli že tyto klapky u těchto aut docela blbnou a že se tam prý dovnitř té klapky nastříká nějaký spray a vše je OK.tak nevím po novém roce tam budu muset zajít aby mi to udělali.Tak ahoj Gorca25

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...