sol.luk Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Ahoj, v rychlosti bych potřeboval nějaký nástřel ceny Yetiho, kterého mám prodávat známému. Vyskytlo se mi to docela nečekaně a ačkoliv sjíždím ceny na inzerci, tak bych se rád zeptal na Váš názor. Téma můžete poté klidně smazat. 1.2 tsi, 77 kw, kód motoru cbzb, výbava Active + vyhřívané sedačky, rok 03/15, manuál, najeto 109 000 km, servisováno, první majitel, zánovní gumy, barva tmavě zeleno modrá Díky ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan R. Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 270 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 (editace) Rychlým pohledem na bazary spíš tak 250 tis., vzhledem k malé výbavě. Editováno: 30. Září 2022, autor: Bubaq Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velkytom Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 Reálná cena tak 249999, sice poslední "poctivá" škodovka, ale přece jen starší 77 kw motor a na dnešní poměry sociální výbava, možná bych začal na 259999 (třeba se zadaří), aby bylo možné jít s cenou v průběhu prodeje níže blíže realitě ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.r.a.n.t.a Vloženo 30. Září 2022 Sdílet Vloženo 30. Září 2022 (editace) 1.2 TSI 81kW Active do provozu 03/16, najeto 80 tis., rádio s navigací Isudar (Čína), dodělaná parkovací kamera a pal. počítač + tempomat, asistent rozjezdu do kopce, tažné zařízení - jinak holobyt a na konci června mi nabídli 300 tis. Nakonec jsem ale nechal mladým za 200k. Editováno: 30. Září 2022, autor: f.r.a.n.t.a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sol.luk Vloženo 3. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 3. Říjen 2022 Díky za odpovědi. Nějakou představu už tedy mám, nicméně to směřuje k tomu, že auto nakonec zůstane v rodině, nechám ho tatovi. Díky všem za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.