Fishermann Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Zdravím chlapi, mám Octavii ll 1,6 mpi 75kW r.v.2009 ,po každém dojezdu ,když je auto normálně zahřáté mi po vypnutí motoru a uplynutí cca. 3.minut zapne Sahara tak na 3.minuty a pak se vypne. - vyměněna Sahara i s řídící jednotkou , žádná změna - diagnostika ve škodovce nic nezjistila - čidlo teploty chladící kapaliny prý spíná tak jak má přibližně při 105 stupňů - vše proměřeno elektrikářem a nic - pro jistotu jsem kontroloval i všechny pojistky..kdyby náhodou Jediné co mě napadá ,ještě pro jistotu vyměnit to čidlo chladící kapaliny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robert77 Vloženo 1. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2022 Ahoj, tím jsi měl začít před výměnou půlky auta. Pak dej vědět, jestli to zabralo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 6. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Mě prolínala kapalina do svorkovnice na termostatu. Termostat se vyměnil a opět se to sporadicky opakovalo. Po výměně zoxidovaných pinů v servise je zatím klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishermann Vloženo 6. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Čus, nejsem automechanik ;-) svorkovnice termostatu netuším kde je..Termostat jsem měnil cca 3.roky když mi kolisala teplota motoru a od té doby klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishermann Vloženo 6. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 6. Říjen 2022 Příští tyden se chystám na to čidlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishermann Vloženo 15. Říjen 2022 Autor Sdílet Vloženo 15. Říjen 2022 Tak čidlo teploty chladící kapaliny v motoru vyměněno a Sahara přestala spínat.Závada odstraněna uff :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fishermann Vloženo 19. Březen 2023 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2023 Tak se oteplilo a sahara po dojezdu opět spíná z 10.pokusů tak 8x.Nějaké nápady ?. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.