Vladača Vloženo 18. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2022 (editace) Hledám k zakoupení Wallbox. Nechci nic drahého. Jak jsem pochopil, jedná se pouze o regulátor výkonu. Nic víc. Neobsahuje ani měnič napětí ani usměrňovač. Ale možná se pletu. Mám fotovoltaickou elektrárnu, starý jednofázový měnič max 3.6 kWp. V budoucnu chci wallbox propojit s měničem FVE. Nejlépe přes wifi. Aktuálně hodlám Wallbox pouze naprogramovat aby zapínal od-do hodin. Max nabíjecí výkon 20 kW, bude stačit i 10 kW Připojení na jednu fázi, později 3 fáze. Existuje aktuálně nějaká státní dotace? Děkuji za vaše zkušenosti, tipy. Editováno: 18. Říjen 2022, autor: Vladača Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 V 18. 10. 2022 na 21:08, Vladača napsal: Nechci nic drahého. Jak jsem pochopil, jedná se pouze o regulátor výkonu. Nic víc. Neobsahuje ani měnič napětí ani usměrňovač. Ale možná se pletu. Mám fotovoltaickou elektrárnu, starý jednofázový měnič max 3.6 kWp. V budoucnu chci wallbox propojit s měničem FVE. Nejlépe přes wifi. Aktuálně hodlám Wallbox pouze naprogramovat aby zapínal od-do hodin. Max nabíjecí výkon 20 kW, bude stačit i 10 kW Připojení na jednu fázi, později 3 fáze. https://www.loxone.com/cscz/blog/novy-wallbox/ V 18. 10. 2022 na 21:08, Vladača napsal: Existuje aktuálně nějaká státní dotace? Ano, viz: https://novazelenausporam.cz/rodinne-domy/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dixik2 Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Výsledek vyhlédávání pro Lidl.cz pro: wallbox Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sabiza Vloženo 28. Prosinec 2022 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2022 Ten Lidl wallbox má docela zajímavé recenze, ale není vůbec dostupný a nepamatuju si, že bych ho vůbec viděl jako dostupný. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.