lukas.de Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 Chtel bych nechat nalakovat elektrony cernou barvou, disky jsou bez hlubsich sramu, vlastne jako novy. Ma nekdo zkusenosti s lakovanim elektronu, nebo kontakt na nekoho kdo se vyzna? Podminkou je cerna barva. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 3. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2006 http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=15147 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 to krasny BBSka :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 to teda! (ikdyž ještě větší límeček by neškodil-k tý černý kombinaci- ty foeee uplně to vidim, leštěnej límec a černej mat na středy-kuaaa) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amogh Vloženo 4. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 i kdyz na takovy peckovy kola mozna radsi lesteni nebo chrom :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.de Vloženo 4. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 4. Prosinec 2006 kdyby se mi povedlo sehnat nekoho kdo by mi za dobrou cenu ty stredy disku nalakoval, tak je na jare obuju, jinak budou na prodej. Mam jeste v zasobe orig. RS 16" z Octavie a s tema delat nic nemusim, ty se mi libeji jak jsou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 31. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 31. Prosinec 2006 lakoval sem si kola sám, nic na tom není jen to musíš pořádně obrousit abys strhl původní ochranou vrstvu potom už jen barva a několik vrstev laku mám je na autě už rok a úplně v poho nebál bych se toho vyjde to na pár kaček jo malá rada: já si je nejprve natřel temperkou dal na auto jelikož zdání někdy klame a nebo to skus v komplu .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martyp Vloženo 2. leden 2007 Sdílet Vloženo 2. leden 2007 Jeden znamej lakoval disky kamosovi normalne v lakovne v Liberci..Ale nejdriv je taky nekde nechaval opiskovat..A jinak brava drzi jak pribita.Myslim,ze nemuze byt problem to nekde nechat udelat,ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 20. leden 2007 Sdílet Vloženo 20. leden 2007 lakoval sem si kola sám, nic na tom není jen to musíš pořádně obrousit abys strhl původní ochranou vrstvu potom už jen barva a několik vrstev laku mám je na autě už rok a úplně v poho nebál bych se toho vyjde to na pár kaček jo malá rada: já si je nejprve natřel temperkou dal na auto jelikož zdání někdy klame a nebo to skus v komplu .... nemas to nejak zdokumentovany myslim ze o takovy trosku obsahlejsi popis opravy by tady byl zajem. Ja se nato taky chystam a nevim jak zacit co koupit cim strikat jaky typy barev jaky laky atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leonin Vloženo 22. leden 2007 Sdílet Vloženo 22. leden 2007 Nechci zakladat nove tema tak to hodim sem.Ma nekdo zkušenost s disky od firmy TOORA?Neni to jen na okrasu nebo to i neco snese? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 23. leden 2007 Sdílet Vloženo 23. leden 2007 lakoval sem si kola sám, nic na tom není jen to musíš pořádně obrousit abys strhl původní ochranou vrstvu potom už jen barva a několik vrstev laku mám je na autě už rok a úplně v poho nebál bych se toho vyjde to na pár kaček jo malá rada: já si je nejprve natřel temperkou dal na auto jelikož zdání někdy klame a nebo to skus v komplu .... nemas to nejak zdokumentovany myslim ze o takovy trosku obsahlejsi popis opravy by tady byl zajem. Ja se nato taky chystam a nevim jak zacit co koupit cim strikat jaky typy barev jaky laky atd... zítra sem dám podrobnej popis a ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 takže budu stručný: je na to potřeba smirkový papír (600 - 1000), akrylátová barva, plnič, bezbarvý lak, smirkovým papírem strhnete původní ochranou vrstvu až se dostanete na lak , nebo základ tohle doporučuji dělat důkladně podle toho vám bude drzět nová barva jakmile máme obroušeno ,důkladně odmastíme lihem, nebo technickým benzínem co máte po ruce nanesem vrstvu plniče následně vybrousíme pod vodou jakmile je hotovo tak můžem nanášet barvu necháme vztvrdnout a potom už jenom lakujem bezbarvým lesklým lakem kolik vrstev to je už vaše věc já tam mám tři tak v kostce je to tak asi vše nechám na vás zda budete lakovat sprejem, nebo použijete pistol můj odhad je Kč je: sprej 3x 120,- 360,- plnič 1x100 100,- lak 1x130,- 130,- smirk 100,- celkem : 690,- jinak pokud vlastníte stříkací pistol tak tomu rozumíte a víte že vyjde levněji takže asi vše no a jinak je to o rukách a trpělivosti ceny jsou orientační a jak dlouho to bude trvat nemůžu říct bo sem to dělal jen po večerech o víkendu přeji hodně zdaru http://www.liborctvrtnicek.xf.cz/document2.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NOS Vloženo 27. leden 2007 Sdílet Vloženo 27. leden 2007 omlouvám se odkaz vás nehodí na požadovanou fotku ale kdo se chce kouknout tak sekce GLAMUR! to budete koukat jak se povedly nalakovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 takže budu stručný: je na to potřeba smirkový papír (600 - 1000), akrylátová barva, plnič, bezbarvý lak,smirkovým papírem strhnete původní ochranou vrstvu až se dostanete na lak , nebo základ tohle doporučuji dělat důkladně podle toho vám bude drzět nová barva jakmile máme obroušeno ,důkladně odmastíme lihem, nebo technickým benzínem co máte po ruce nanesem vrstvu plniče následně vybrousíme pod vodou jakmile je hotovo tak můžem nanášet barvu necháme vztvrdnout a potom už jenom lakujem bezbarvým lesklým lakem kolik vrstev to je už vaše věc já tam mám tři tak v kostce je to tak asi vše nechám na vás zda budete lakovat sprejem, nebo použijete pistol můj odhad je Kč je: sprej 3x 120,- 360,- plnič 1x100 100,- lak 1x130,- 130,- smirk 100,- celkem : 690,- jinak pokud vlastníte stříkací pistol tak tomu rozumíte a víte že vyjde levněji takže asi vše no a jinak je to o rukách a trpělivosti ceny jsou orientační a jak dlouho to bude trvat nemůžu říct bo sem to dělal jen po večerech o víkendu přeji hodně zdaru http://www.liborctvrtnicek.xf.cz/document2.html Super Dík moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.