David-pv Vloženo 5. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 5. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Mam pocit, ze sem trochu pizlal naraznik, ale v miste, ktery stejne zustane schovany pod tou listickou, ale nic slozityho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Dole na liště je jedna packa navíc, takže ji buď uřízneš, nebo odvrtáš otvor do nárazníku a vršek musíš o cca 1cm seříznout a vyřízneš otvory pro tři packy na zasunutí. Dělal jsem to a šlo to dobře. Nic není vidět!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza130 Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 nic nerezat !!! Je lepsi koupit novy.. ja za ne dal 200kc za obe na vraku. Ale nebyly v barve. Videl jsem jednou rezany a nic moc. Ale kdyz budes sikovnej, treba to nikdo nepozna . Jestli jsi z Prahy tak tech vrakovist je dost a mozna sezenes i ve svoji barve.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Právě že nejsem z Prahy, jsem z Moravy a je o díly celkem nouze. Vy máte jedno vrakoviště na druhém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Dole na liště je jedna packa navíc, takže ji buď uřízneš, nebo odvrtáš otvor do nárazníku a vršek musíš o cca 1cm seříznout a vyřízneš otvory pro tři packy na zasunutí. Dělal jsem to a šlo to dobře. Nic není vidět!! 1cm? Přiznám se, že jsem to ještě neměřil, ale jsou tady příspěvky o zříznutí o 2mm. Tak to musím poměřit sám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 já to mám taky seříznutý nahoře a dělal jsem to řezáčkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 já to mám taky seříznutý nahoře a dělal jsem to řezáčkem jakým řezáčkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 dělal jsem to řezáčkem co to je za vercajk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 vy joudové tak odlamovací nůž ne, takovej ten nožík co se třeba používá na koberce...používají ho i elektrikáři njn holt kancelářsky krysy co nikdy nedělali rukama a nebo nejsou moc zručný a tak neznaj sleng Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 (editace) Tak odlamovací nůž používám denně, ale že je to řezáček jsem nevěděl, promiň... Editováno: 7. Prosinec 2006, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hensel Vloženo 7. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak odlamovací nůž používám denně, ale že je to řezáček jsem nevěděl, promiň... tak ses zase něco naučil Davide ....to máš to samý jako třeba, že mikrotužce říkám pentilka a verzatilce krajon no holt ve mě zůstalo trošku ze s Plzně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 7. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Prosinec 2006 Tak odlamovací nůž používám denně, ale že je to řezáček jsem nevěděl, promiň... tak ses zase něco naučil Davide ....to máš to samý jako třeba, že mikrotužce říkám pentilka a verzatilce krajon no holt ve mě zůstalo trošku ze s Plzně Ano, děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skippy Vloženo 8. Prosinec 2006 Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Dole na liště je jedna packa navíc, takže ji buď uřízneš, nebo odvrtáš otvor do nárazníku a vršek musíš o cca 1cm seříznout a vyřízneš otvory pro tři packy na zasunutí. Dělal jsem to a šlo to dobře. Nic není vidět!! 1cm? Přiznám se, že jsem to ještě neměřil, ale jsou tady příspěvky o zříznutí o 2mm. Tak to musím poměřit sám. Ten 1 cm není z tý lišty, ale z toho držáku pod tou lištou (součást nárazníku). Já měl origo facelift lišty a upravoval jsem (řezal) uchycení co je na nárazníku!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Prosinec 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Prosinec 2006 Někdo radí řezat nahoře, někdo zase dole, tak nevím jak to provedu. Nic nerezat a koupit novy Ja to riznul nahore a zacvak pod svetla, mozna to vypada uplne nejlip, ale neni to uplne koser, tak radsi facelift... A ty lišty z faceliftu tam pasují bez úprav? Nebo musím ještě řezat trochu nárazník? Dole na liště je jedna packa navíc, takže ji buď uřízneš, nebo odvrtáš otvor do nárazníku a vršek musíš o cca 1cm seříznout a vyřízneš otvory pro tři packy na zasunutí. Dělal jsem to a šlo to dobře. Nic není vidět!! 1cm? Přiznám se, že jsem to ještě neměřil, ale jsou tady příspěvky o zříznutí o 2mm. Tak to musím poměřit sám. Ten 1 cm není z tý lišty, ale z toho držáku pod tou lištou (součást nárazníku). Já měl origo facelift lišty a upravoval jsem (řezal) uchycení co je na nárazníku!!! To jsem špatně pochopil. Fajn, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 27. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 27. leden 2007 Až teď jsem se k tomu dostal. Budu brousit lišty tedy ze spodní strany a vše nafotím. Potom sem fotky přidám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Sice mozna trochu OT ale : 1) chtel bych se zeptat jestli je rozdil vemzi face a pred-face zadnim naraznikem ? 2) jestli kdyz predelavam na face predek jestli k tem face svetlum muzu dat cire blinkry z L&K ? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 6. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Sice mozna trochu OT ale :1) chtel bych se zeptat jestli je rozdil vemzi face a pred-face zadnim naraznikem ? 2) jestli kdyz predelavam na face predek jestli k tem face svetlum muzu dat cire blinkry z L&K ? diky moc nárazník facelift a před faceliftem je jiný. Přední i zadní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Sice mozna trochu OT ale :1) chtel bych se zeptat jestli je rozdil vemzi face a pred-face zadnim naraznikem ? 2) jestli kdyz predelavam na face predek jestli k tem face svetlum muzu dat cire blinkry z L&K ? diky moc Predfaceliftovej je ze 2 kusu, ma ten cernej spojler, facelift je z jednoho kusu a ma jinou listu. A pak jeste par drobnustek. Co ja vim, tak tam jdou bez vetsich problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Co ja vim, tak tam jdou bez vetsich problemu. Myslis ty L&K blinkry ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 6. Únor 2007 Sdílet Vloženo 6. Únor 2007 Co ja vim, tak tam jdou bez vetsich problemu. Myslis ty L&K blinkry ? Jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 7. Únor 2007 Sdílet Vloženo 7. Únor 2007 Co ja vim, tak tam jdou bez vetsich problemu. Myslis ty L&K blinkry ? Jj No doufam ze mas pravdu jinak me omejou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 8. Únor 2007 Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Az ted sem si uvedomil ze sem se spatne vyjadril - myslel sem predface L&K - pujde to tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Založil jsem tohle téma abych se dozvěděl zkušenosti těch, kteří už lišty zkracovali. Každý ale lišty zkracoval jinak, každý radil trochu jinak. Od založení tohoto témetu se mi ozvalo několik lidí s otázkou jak předělání dopadlo apod. Proto sem přidám postup a fotky jak jsem to udělal já. Ikdyž to může někomu připadat zbytečné, zájem o to opravdu je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 staré světlo na Octavii Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.