David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 lišta pod ním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 lišta mezi světly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tu vyloupnout plochým šroubovákem k sobě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 pod ní jsou na krajích přišroubované lišty, které jsou pod světly. Každá jedním šroubkem. Vyšroubovat je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) tady je přišroubovaná lišta, která je pod světlem... Editováno: 8. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 po odšroubování se lišty vysunou směrem ke středu auta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Světlo drží 4 matičkami, odšroubují se z kufru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tuto hranu nárazníku je potřeba snížit o 10mm lámacím nožem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 tady je snížená Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 už zbývá jen zkrátit lišty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 nejlepší je zkracovat ze spodní strany, hrana řezu potom není vidět... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 naměřil jsem, že lišty musí zůstat vysoké necelých 48mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 udělal jsem podle ocelového měřidla (je ohebné) tenkou lihovou fixou hranici řezu ve vzdálenosti 49mm. (měřeno od horní hrany lišty) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 lámacím nožem jsem lištu uřezal, hrana řezu byla nepatrně otřepená. S tím jsem počítal, proto poslední milimetr lišty jsem nechal jako rezervu. Potom jsem dal na stůl sklo (kvůli rovině), jemný brusný papír a lišty dobrousil. Hrana byla potom neotřepaná, rovná a ostrá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 zkoušel jsem nechat lišty 48 mm, ale pod jedno světlo se lišta vešla přesně, ale pod druhé kousíček přebýval. Proto jsem obě obrousil pod hranici 48mm... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 obr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 výsledek je takový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 obr 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) obr 3 Editováno: 8. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 (editace) obr 4 Editováno: 8. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 8. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 8. Únor 2007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 Přišly mi další dotazy. Upřesním to ještě i sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) 1. elektrika na autě zůstává úplně stejná, konektor na instalaci starší Octávie do světla z faceliftu pasuje. Editováno: 11. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 11. Únor 2007 Autor Sdílet Vloženo 11. Únor 2007 (editace) 2. Zadní světla z faceliftu se prodávají kolem 1500Kč za obě. (samozřejmě ne ve Škodovce, tam je cena dvojnásobná) Editováno: 11. Únor 2007, autor: David-pv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.