Publikováno Prosinec 3, 200618 r Po vymene repro ve dverich za jine(diky RyVes ) mi zbudou ty puvodni. Jsou potvurky zataveny v plastovym ramecku takze vcelku nepouzitelny . Mate nekdo napad kam by se dali pouzit, aby mi nezustali doma ve funkci lapace prachu? Taky by mne zajimalo jesli se delali Fabie s repro 165mm v zadnich dverich,to by pak stacilo sehnat onen tapecak a plech stahovacky ale asi sotva
Prosinec 3, 200618 r nedelaly vhodne bych je umistil do popelnice ...naprosto se ztotožňuji s touto odpovědí Upraveno Prosinec 3, 200618 r od fancarhifi
Prosinec 3, 200618 r nedelaly vhodne bych je umistil do popelnice ...naprosto se ztotožňuji s touto odpovědí ja ich idem narvat ocovi do juniora
Prosinec 4, 200618 r Po vymene repro ve dverich za jine(diky RyVes ) mi zbudou ty puvodni. Jsou potvurky zataveny v plastovym ramecku takze vcelku nepouzitelny . Mate nekdo napad kam by se dali pouzit, aby mi nezustali doma ve funkci lapace prachu? Taky by mne zajimalo jesli se delali Fabie s repro 165mm v zadnich dverich,to by pak stacilo sehnat onen tapecak a plech stahovacky ale asi sotva Zrovna ja by som ich potreboval.
Prosinec 4, 200618 r Autor Prodavat je nechcu. Hlavne proto ze pri pripadnem prodeji si prave umistovane DLSka chci nechat a prodavat auto s dirami po repro by asi nebylo ono. Taky bych chtel mejt rezervu kdyby ty nove zasvetili svoji existenci trose tepla a hodne koure . Spis by mne zajimalo jestli ma vubec smysl ¨snazit se je nacpat doplata atd.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.