Publikováno Říjen 26, 20222 r víte prosím někdo, co znamenají chybové kódy 19225 a 25710 ? Po nastartování na mi padlo auto do nouzového režimu, ale po resetování přes Caristu auto normálně jede. Již se mi to stalo asi před 14 dni se stejným výsledkem.
Září 22Zář 22 Zdravím všechny, mám stejný problém jako kolega výše viz přiložený výpis chyb. Chtěl jsem se zeptat, zdali je reálná šance, že je turbo v pořádku. Zatím jsem na začátku - zkontroloval jsem vizuálně podtlakové hadičky a ty jsou ok. Následně se chystám na kontrolu podtlakové nádobky na turbu apod. Na internetu jsem se dočetl, že může být chyba mimo jiné a na jednocestném ventilu, který je umístěn na přilehlých podtlakových hadicích - setkal jste se někdo prosím s tím, že by problém mohl být zde? Děkuji za odpovědi. Doufám, že nebudu muset řešit turbo a to z důvodu např. zanesené proměnlivé geometrie lopatek.
Září 22Zář 22 Děkuji za tip. Nicméně vizuálně dle priloženého postupu vše vypadá ok. Během příštího týdne budu mít podtlakovou pumpu, tak zkusím proměřit jak se chová podtlaková nádobka na turbu a pak dám vědět, jak jsem dopadl. Jinak jenom pro upřesnění, jakmile jsem vypnul a znovu zapnul zapalování, tak pak bylo vše ok - ujel jsem dalších 200 km bez potíží. Bohužel (nebo Bohudík) se jedná o sporadickou závadu......což je na diagnostiku asi to nejhorší......
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.